organisatie

AN* Amsterdam atelier

Informele groep, Onderneming, Onderwijsinstellling

AN* Amsterdam atelier is een fijne werkplek voor creatieve Amsterdammers. Hier komen hun creaties tot stand die ook te zien en te koop zijn. Kom gerust binnen om te kijken wat we maken!


Baby1suit ontwerpt hier de babypakjes die gemaakt zijn in Europa van 100% GOTS gecertificeerde BIOLOGISCHE stoffen. Eerlijk en verantwoorde babypakjes die stoer, comfortabel, origineel en praktisch zijn.


AN* Amsterdam ontwerpt en naait hier de originele limited fashion schoudertassen.


Elske Rollema schrijft en repeteert hier voor haar "IJburg TV" items en haar eigen geschreven theaterstukken.


Kastontwerper Christiaan Veldhuis ontwerpt en produceert zijn kunstzinnige, op maat gemaakte kasten hier.


Tevens is het atelier te huur voor bijvoorbeeld (kook-) workshops, vergaderingen en cursussen.


Elke dinsdag is er een knutseluurtje van 10.30 tot 11.30  uur voor peuters. We zingen samen peuterliedjes en er mag geknutseld worden!


Vanaf 15.15 uur op de dinsdag is de ruimte beschikbaar voor kids vanaf 6 jaar. Zij maken dan elke week kennis met een andere creatieve uitingsvorm. Elke week komt er namelijk een andere (IJburgse) expert een les verzorgen. Van theater door Elkse Rollema, tot peksteen bewerken door creatief therapeut Lisette Hennen, schilderen op doek door kunstenares Noor Huige , Thais eten koken door cateraar Kanya Zwartjes, verhalen vertellen door Karel baracs, de Verhalenman en cupcakes maken en versieren met Marianne van Le Beau Gateau en hout bewerken door kastontwerper Christiaan Veldhuis.


Voor meer informatie of aanmelden graag mailen naar enjoy@anamsterdam.com of bellen naar 06-28 534 643


Heel graag tot ziens!


 

Deel dit: