organisatie

Stichting Spotlight-Theaterproducties

Vereniging / club, Netwerkorganisatie

Wie: Spotlight-Theaterproducties start in het nieuwe seizoen het musical platform op IJburg met 3 theatergroepen namelijk:


Spotje (kids 6 t/m 8 jaar)


TalentSpot (jongeren 9 - 13 jaar)


Spotlight (volwassenen 18+). 


Wat kun je verwachten:  


Spotlight-Theaterproducties biedt een podium voor de amateurkunstenaar om te stralen in kwalitatieve, hoogwaardige muziektheater- en musicalproducties. Ons professionele docententeam haalt het beste uit iedereen naar boven om er een prachtig eindresultaat van te maken!!


Waarom op IJburg?


Ijburg verdiend een bruisend musical en muziektheater platform! Een platform waar voor heel de familie wat te beleven valt! De kweekvijver voor de talenten van de toekomst, waarbij pleziermaken altijd voorop staat!


Hoe gaan we te werk?


Door middel van wekelijkse repetities en enkele werkdagen werken we binnen een schooljaar toe naar een prachtige eind voorstelling welke we opvoeren in een echt theater. Heb jij er altijd van gedroomd om te stralen in de spotlights op een groot podium met een prachtig decor, kostuums en een likje make-up op je snoet?! Meld je dan direct aan voor het nieuwe seizoen!


Seizoen 2016-2017:


Het seizoen is enkele weken geleden al begonnen, maar het goede nieuws is, dat je jezelf nog steeds kunt inschrijven om mee te doen met een van onze voorstellingen. Dit seizoen brengt Spotlight-Theaterproducties de volgende voorstellingen op de planken: Minoes de Musical en Romeo & Julia. Voor iedereen ouder dan 18 jaar zal Spotlight vanaf 2017 te gekke cursussen gaan aanbieden van 10 lesweken. Ga voor meer informatie naar onze website of volg ons vast op FACEBOOK


 


 


 

Soort gezelschap
ensemble
Illustration
 
Deel dit: