organisatie

Kano op IJburg

Vereniging / club

Kano op IJburg is een Amsterdamse kanovereniging voor kanoërs, surfskiërs en suppers. Het clubgebouw ligt in het natuur- en sportpark van Rieteiland-Oost achter de tennisclub. De luwte van de rietlanden en grachten van IJburg is ideaal voor beginners en het oefenen van technieken. Tegelijkertijd kun je vanaf het club zo het grote water van het IJmeer op naar Pampus, Durgerdam, Muiden of verder.


Kano op IJburg staat open voor beginnende en geoefende kanoërs, suppers en surfskiërs. Voor alle leeftijden bieden we activiteiten aan en ook mensen met een beperking zijn van harte welkom. Onze hellingbaan is speciaal geschikt gemaakt voor mensen met een rolstoel.


De vereniging beschikt over supboards, surfski's en verschillende soorten kano's voor clubvaren: toerkano's, zeekano's, polokano's en één Canadees inclusief toebehoren (peddels, zwemvesten, spatzeilen). Daarnaast kun je je eigen kano, supboard of surfski bij ons stallen.


We geven meerder keren per jaar introductie lessen en workshops voor beginners. Voor leden organiseren we diverse tochten, uitdagende oefensessies en andere activiteiten. Zie onze agenda op www.kanoopijburg.nl/agenda/.

Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: