Organisatie

Stitch IJburg

Onderneming

Nieuw en tweedehands gaan hand in hand bij Stitch. Met gevoel voor stijl en kwaliteit stelt Stitch steeds weer een wisselende kleding en cadeaucollectie samen voor dames en kinderen.

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur
Zondag + maandag gesloten

Wij verkopen onder andere de betaalbare en erg leuke Scandinavische merken zoals Nümph en Soft Rebels! Deze merken hebben bijna elke maand wel een levering, dus zeker de moeite om af en toe binnen te lopen. Ook verkopen we Minimum, MbyM en de prachtige kleding van Pom Amsterdam! Sinds kort zijn daar de merken Suncoo,  Rut&Circle en 24Colours bijgekomen. Je look wordt afgemaakt met sieraden van Orelia, Scmyk, Muja Juma of my treasure hunts en een mooie tas van Depeche of panty van Oroblu.

Daarnaast hebben we een ruime selectie cadeautjes & ansichtkaarten voor kinderen en volwassenen. We zijn trots dat we &Klevering in het assortiment hebben (bekend van de Amsterdamse huisjes) naast interieur items van Madam Stoltz. Ook al een tijdje bij ons in het assortiment is het Nederlandse design merk Kikkerland.

Voor kindercadeaus slaag je altijd bij ons! We hebben een uitgebreid assortiment van het Franse kwaliteit speelgoed merk Djeco. Van knutsel tot rollenspel en bord- of kaartspelletjes. Knuffels van Happy Horse & Jellycat en een selectie van de fantastische dieren van Schleich. Lampjes van A little lovely company, teveel om op te noemen. De bekende kletsboeken van Gezinnig zijn ook bij ons te koop.

Je vindt ons op het leukste stukje van de Pampuslaan, in het rijtje van het IJscuypje, Studio MJ en de schoenmaker. Tegenover het gezondheidscentrum “Pampuslaan”.

telefoon: 020-7372029