Nieuw op Hallo IJburg

Nieuwe vacature / hulpvraag
Gerard Nijssen

Stichting Omega zoekt keukenhulp

geplaatst op 17 mei 2021, 17:01 uur, door Stichting Omega

Grijp je kans: per direct zoeken we een keukenmedewerker. Je werkt op dinsdagen en donderdagen van 9 tot 15u en valt in als een van onze andere keukenmedewerkers afwezig is. Je maakt eten en drinken voor de mensen aan wie wij dagopvang bieden en je zorgt er voor dat onze keuken op orde blijft. FWG 20 cao gehandicaptenzorg. Stuur je sollicitatie naar hr@stichtingomega.nl. Meer info kun je krijgen bij Heleen Vissers, manager Stichting Omega, tel. 020 - 699 4225.

Nieuwe vacature / hulpvraag
Sander Hoogenkamp

Bijles scheikunde vwo 4/5

geplaatst op 13 mei 2021, 11:58 uur, door Sander Hoogenkamp

Hallo, mijn dochter zoekt iemand die bijles kan geven in scheikunde op niveau VWO 4 en na de zomer VWO 5..

Tijd en vergoeding in overleg.

Nieuwe vacature / hulpvraag
Hettie de Korte

Ik zoek een fijn logeeradres voor mijn hondje Missy

geplaatst op 9 mei 2021, 03:15 uur, door Hettie de Korte

Ik woon op Steigereiland-Zuid met twee hondjes. Blanche, een chihuahua. En Missy, een Pomeriaan. Ik ben uitgenodigd door vrienden om twee maanden bij hen in Amerika te komen logeren. Ik kan maar een hondje meenemen. Dat is Blanche, zij heeft wat gezondheidsproblemen. Ik zoek een liefdevol huis voor Missy. Het is een schat van een hond. Lief voor jong en oud. Actief, enthousiast en heel grappig. Het is een genot om met haar te wandelen.

Nieuwe vacature / hulpvraag
Jolanda Kirpensteijn

Docent cursus naaien

geplaatst op 20 april 2021, 17:11 uur, door Tex

Ben je inspirerend en hartelijk? Kun je goed naaien en heb je zin om dat andere mensen te leren? Dan ben jij onze nieuwe juf (of meester ;-)

EEN DAGDEEL TASSEN NAAIEN
Voor een cursus tassen naaien zoeken wij een vrijwillige naaidocent, of iemand die heel goed kan naaien.

We werken onder meer met beprint bisonyl-doek en stevige stoffen op industriële naaimachines. Onze cursisten zijn vrouwen in ontwikkeling. Bij Tex is iedereen welkom: vrouwen die een kans kunnen gebruiken en tevens vrouwen die ka...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Nienke Bruin

Social Media Stagiaire voor Factor IJ gezocht!

geplaatst op 14 april 2021, 11:12 uur, door Factor IJ

Ben jij op zoek naar een interessante stage met veel verantwoordelijkheid en eigen input? Factor IJ zoekt een Social Media stagiair die het een uitdaging vindt om van elke post of tweet de leukste, meest creatieve en trending content te maken. Die de juiste doelgroepen weet te bereiken en in staat is om zijn of haar enthousiasme te vertalen in tekst een beeld. Wil je werken voor een culturele instelling in de mooiste stad van de wereld, kan jij de mooiste beelden opmaken in Photoshop en InDesign...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Imre Leenhouts

Medewerker Reserveringen/Sales en Administratie

geplaatst op 9 april 2021, 11:40 uur, door Imre Leenhouts

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor ons kantoor aan de haven van Amsterdam IJburg. Hou je van gestructureerd werken en heb je affiniteit met horeca, evenementen en/of toerisme, dan zoeken we jou!

 

Over de rederij

Rederij Navigo vaart met historische passagiersschepen op de wateren rond Amsterdam, met name op het IJ en IJmeer. De schepen worden verhuurd voor feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Elk evenement wordt op maat gemaakt. Daarnaast...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Tessy Tamisier

Enquête bewoners IJburg voor afstudeeronderzoek

geplaatst op 7 april 2021, 12:28 uur, door Tessy Tamisier

Hi bewoner van IJburg,

Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek. Mijn doel? Het duurzamer en leuker maken van mobiliteit op Zeeburgereiland en IJburg, door middel van een fietsstimuleringsprogramma. Hiervoor zou ik uw hulp heel goed kunnen gebruiken! Het zou mij enorm helpen als u deze enquête in wilt vullen en wellicht wilt delen met andere bewoners.

Het invullen zal niet meer dan 3 minuten van uw tijd in beslag nemen. Alvast bedankt voor uw tijd en een prettige dag nog verder!

Nieuwe vacature / hulpvraag
Eva Cordewener

Bedieningsmedewerker bij Vrijburcht FT/PT

geplaatst op 31 maart 2021, 09:37 uur, door Café Restaurant Vrijburcht

Heb jij ervaring als allround bedieningsmedewerker en vind je het een uitdaging om je gasten een fijne, vriendelijke en professionele ervaring te laten beleven. Bij Vrijburcht werk je in een team met parttime krachten samen met de beide eigenaren in een bijzonder Café Restaurant met veel vaste gasten. Onze passie voor gastvrijheid zorgt voor het plezier wat we met elkaar en onze gasten hebben.

Wil jij werken in een jong, ambitieus en dynamisch team? Bij Café Restaurant Vrijburcht op IJburg-Amste...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Annemiek Botman

Vrijwilliger Buurtteam spreekuur IJburg gezocht

geplaatst op 30 maart 2021, 14:23 uur, door Dynamo

Dynamo zoekt vrijwilligers voor het buurtteam spreekuur op de maandagochtend. Heeft u financiële, administratieve of juridische kennis? Deel dat dan met andere buurtbewoners. U helpt anderen en u krijgt er veel voor terug. 

Hebt u:

 • een opleiding en/of werkervaring op financieel/juridisch/administratief vlak;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
 • goede computervaardigheden;
 • minimaal 1 dagdeel per week tijd? 

Vindt u het leuk om:

 • direct contact te hebben met ...
Nieuwe vacature / hulpvraag
Tugba Yapici

Vrijwilligers

geplaatst op 29 maart 2021, 12:08 uur, door Tugba Yapici

Maatje voor cliënt met beperking 

Korte taakomschrijving

Onze cliënt zoekt een maatje om samen mee te kletsen en activiteiten te ondernemen, voor (minimaal) 1x in de week (in overleg) een vaste dag en tijdstip.

Uitgebreide taakomschrijving

Omdat we meerdere maatjes zoeken kunnen de activiteiten per cliënt verschillen. Onze cliënten hebben allemaal een andere beperkingen door een hersenletsel ontstaan op latere leeftijd, tijdens geboorte of vlak erna.Per cliënt zoeken we een vast maatje. Denk aan...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Melanie Schram

Vrijwilliger - Digital Specialist

geplaatst op 22 maart 2021, 15:53 uur, door Jeugdtheaterschool TIJ

Wij zoeken hulp van een SEO/SEA specialist met enthousiasme en een hart voor kunst en cultuur.

Bij Jeugdtheaterschool TIJ valt een heleboel te ontdekken! Acteren, dansen, zingen, maar ook wie ben ik en wat kan ik allemaal? Want bij TIJ staat de belevingswereld van de leerling centraal. Of ze nu 4 jaar zijn of 18. Onze enthousiaste docenten helpen ze om een idee tot leven te brengen op de vloer. We maken spannende presentaties die beginnen bij de ideeën van de leerlingen, hoe gek ze ook zijn. Ze ...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Pieter Zanen

wasmachine ophalen in Almere

geplaatst op 9 maart 2021, 15:11 uur, door Pieter Zanen

Bel Saida Muradin: 06 - 45 76 42 83

Nieuwe vacature / hulpvraag
Stella Groen

Sportkist IJburg zoekt sportieve buurtbewoner!

geplaatst op 11 februari 2021, 11:42 uur, door Dynamo

Dynamo is op zoek naar een sportieve IJburger die als vrijwilliger wekelijks met een superleuke sportkist vol materialen aan de slag gaat met een groepje buurtbewoners. Wekelijks een uurtje bewegen in de frisse buitenlucht!

Voor meer informatie over de sportkist, de doelgroep en het vrijwilligerswerk zelf: bel of mail met Angela Ruigrok, participatiemedewerker Dynamo.

aruigrok@dynamo-amsterdam.nl / 06-49356344

Nieuwe vacature / hulpvraag
Mariska van Zanten

De Buurtcamping IJburg zoekt buurtverbinders, organisatietalenten en aanpakkers

geplaatst op 10 februari 2021, 13:11 uur, door De Buurtcamping Amsterdam

Het gaat goed met De Buurtcamping, afgelopen jaar deden meer dan 1100 Amsterdammers mee aan 5 verschillende Buurtcampings (1 met en 4 zonder kamperen en allemaal corona-proof) en ontmoetten zij vele buurtbewoners. Dit jaar streven we naar het organiseren van méér dan 5 Buurtcampings in Amsterdam. 

Daarom zoeken we buurtverbinders, organisatietalenten en aanpakkers die zin hebben om zélf een mooie Buurtcamping te organiseren in eigen park. Spreekt dit jou aan?!

 Ben jij - of ken jij - iemand die:...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Tugba Yapici

Buddy/maatje gezocht voor iemand met een beperking!

geplaatst op 1 februari 2021, 10:26 uur, door Ons Tweede Thuis

Wil jij vrijwilliger worden bij ons???

Tijdens de lockdown zijn veel activiteitencentra gesloten en zitten er dus veel cliënten alleen maar thuis. Juist in deze tijd is er veel behoefte aan een maatje om het gevoel van eenzaamheid te verminderen! Wil jij een maatje zijn voor iemand met een beperking (verstandelijke of lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel)? Jullie gaan samen wandelen, kletsen, kaartje schrijven, boodschappen doen met of voor diegene, etc. Jullie bepalen zelf wat...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Heidi Rooijakkers

Gezocht: begeleider voor mijn gehandicapte zoontje

geplaatst op 15 januari 2021, 17:33 uur, door Heidi Rooijakkers

Voor mijn gehandicapte zoontje van 14 jaar zijn wij op zoek naar een nieuwe persoonlijke begeleider voor 2 dagen in de week (dinsdag en donderdag). Mijn zoontje is verstandelijk gehandicapt en motorisch beperkt. Hij is klein qua postuur, heeft een behoorlijke ontwikkelachterstand en praat niet, maar weet goed duidelijk te maken wat hij wil dmv aanwijzen, gebaren en zijn spraakcomputer. Hij heeft een heel vrolijk karakter, lacht veel en is eigenlijk altijd blij. Over het algemeen vinden mensen he...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Loes Hendrix

Bijles klassieke talen

geplaatst op 2 december 2020, 23:35 uur, door Loes Hendrix

Hallo, wij zoeken voor onze zoon en dochter een student of eindexamenleerling die bijles Latijn of Grieks kan geven. Bij voorkeur op een vast moment in de week en aan huis. 

Nieuwe vacature / hulpvraag
Jolanda Kirpensteijn

Docent cursus tassen naaien

geplaatst op 23 november 2020, 17:23 uur, door Tex

Ben je inspirerend en hartelijk? Kun je goed naaien en heb je zin om dat andere mensen te leren? Dan ben jij onze nieuwe juf (of meester ;-)

EEN DAGDEEL TASSEN NAAIEN
Voor een cursus tassen naaien zoeken wij een vrijwillige naaidocent, of iemand die heel goed kan naaien.

We werken onder meer met beprint bisonyl-doek en stevige stoffen op industriële naaimachines. Onze cursisten zijn vrouwen in ontwikkeling. Bij Tex is iedereen welkom: vrouwen die een kans kunnen gebruiken en tevens vrouwen die ka...

Nieuwe vacature / hulpvraag
Renie van Putte

Bijles Frans en/of Engels

geplaatst op 27 oktober 2020, 19:44 uur, door Renie van Putte

Lava zit in de 2e klas van het vmbo en zoekt een meisje dat haar bijles wil geven. Heb jij tijd en zin, stuur mij dan een app berichtje. Ik zal jullie aan elkaar koppelen.

Prijs nader met elkaar te bepalen.

Mijn nummer is: 06-167 66 724

 

Nieuwe vacature / hulpvraag
Melanie Schram

Gezocht: Bestuursleden voor Jeugdtheaterschool TIJ

geplaatst op 26 oktober 2020, 14:21 uur, door Jeugdtheaterschool TIJ

Jeugdtheaterschool TIJ is een levendige, snel groeiende culturele stichting. We bieden kwalitatieve cultuureducatie op onze eigen locatie, dependances, BSO’s en scholen in Amsterdam.

Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste bestuursleden die het een uitdaging vinden om TIJ te ondersteunen in:

 • het strategisch positioneren van de jeugdtheaterschool; binnen IJburg, binnen Amsterdam Oost, binnen de centrale stad en binnen het culturele netwerk.
 • het anticiperen op de veranderend...
Nieuwe vacature / hulpvraag
Mark Vermeer

Leuke vacature voor boekenliefhebbers bij Boekhandel IJburg

geplaatst op 21 oktober 2020, 17:45 uur, door BRUNA IJBURG

Wij zijn op zoek naar een opgewekte klant- en servicegerichte collega voor 1 tot 2 dagen door de week en standaard op zaterdag. Jij bent:

 • enthousiast en klantgericht
 • een boekenliefhebber em je hebt affiniteit met onze producten
 • gedreven en je wil graag werken aan je eigen ontwikkeling.

Wil je werken in een klein maar fijn en betrokken team? Reageer dan per mail t.a.v. Pim: bruna0745@brunawinkel.nl

(CV en korte toelichting volstaat)

Meer nieuws