Bericht

Aanmelden Atelierroute IJburg 2024

Geplaatst op 12 januari 2024, 11:55 uur
Illustration
logo
Factor IJ

Na het grote succes van de eerste editie van de Atelierroute IJburg in 2022 zal in het laatste weekend van mei (25 & 26 mei) dit jaar weer een Atelierroute op IJburg georganiseerd worden. Ben jij een professionele kunstenaar en woon/werk je op IJburg? Meld je dan nu aan!

Tijdens dit weekend openen IJburgse topkunstenaars van 12-17 uur hun atelierdeuren en kunnen IJburgers en andere bezoekers genieten van schilderkunst tot keramiek, van live performance tot videokunst en van visual-art tot goudsmederij.  

Start- en eindpunt is kunstplatform Factor IJ. Daar kan een routekaart worden opgehaald en is een overzichtsexpositie te zien met werken van alle deelnemende kunstenaars. Alle deelnemers worden daarnaast vermeld op de website www.atelierrouteijburg.nl.  

De voorwaarde voor deelname zijn: 

  • Je bent een professionele kunstenaar en woont op IJburg
  • Gedurende het weekend is er altijd iemand aanwezig in je atelier om bezoekers te ontvangen. Het staat je vrij om leuke randprogrammering te verzorgen in je atelier
  • Voor werk dat getoond wordt in Factor IJ tijdens het weekend rekent Factor IJ 30% commissie bij verkoop


Eigen bijdrage voor deelname bedraagt € 50, -. Aanmelden kan tot 1 maart via info@factor-ij.amsterdam. 

Heb je geen atelier of mogelijkheid om in eigen omgeving bezoekers te ontvangen? Neem dan contact op met de organisatie. Wellicht kunnen we je koppelen aan een locatie op IJburg waar je je werk kan tonen. 

 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Nienke van Factor IJ via info@factor-ij.amsterdam.  

De Atelierroute IJburg wordt georganiseerd door Buurtvereniging Steigereiland en werkgroep Kunst op IJburg en mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Oost, Kunst op IJburg, Factor IJ en een bijdrage van alle kunstenaars. 

Illustration
 
Deel dit: