Bericht

PSST….. heb je het al gezien??

Geplaatst op 15 februari 2023, 17:35 uur
Illustration

In het midden van Centrum Eiland is de bouw van Montessori Kindcentrum volop bezig. 
Inmiddels is het hoogste punt bereikt, wordt er gemetseld en kijken we uit naar de oplevering in de zomer van 2023.

Nog even in het kort, wie zijn wij; 

Wij zijn een Montessori Kindcentrum voor kinderen tussen de 0-13 jaar. We bieden kinderopvang, onderwijs, tussen schoolse opvang en buitenschoolse opvang. 
De pedagogiek, didactiek en antropologie van Montessori biedt kinderen, ouders en team houvast in een dynamische wereld. Voor kinderen is er een doorgaande ontwikkelingslijn en we werken als één team. Bij dit alles staat het kind centraal. Werken met de natuur is een belangrijk uitgangspunt in de praktijk van alle dag. 

Wij bieden kinderen een tweede thuis. Een overzichtelijke, rijke, geordende omgeving waarin kinderen vrij kunnen kiezen, ontmoeten en bewegen. De Montessori professionals zijn coach, inspirator, leraar en begeleider wanneer nodig, waarbij zij aansluiten bij de behoefte van ieder kind. Wij helpen ieder kind het beste uit zichzelf en de ander te halen. Wij bereiden onze kinderen voor op een snel veranderende wereld waar zij onderdeel van zijn. De kinderen leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling en handelen en de positie die zij hebben in de wereld.

Mocht je je kind(eren) willen inschrijven, ga dan naar www.mkcdeschatkaart .nl

Mocht je interesse hebben in een functie als pedagogisch medewerker en krijg jij energie van iets nieuws door ontwikkelen en heb je zin om met ons mee te bouwen en te denken? Stuur dan een mail naar info@mkcdeschatkaart.nl

Deel dit: