Bericht

Steuntje in de rug nodig? Kerstkadootje van De Wereldhuiskamer@SET

Geplaatst op 10 december 2021, 10:38 uur
Illustration

Kerstpakket van De Wereldhuiskamer?

Het worden weer vreemde feestdagen dit jaar. Door Corona kunnen velen van ons niet reizen en gezellig met familie of vrienden bij elkaar zitten.Om deze tijd toch wat warmer en gezelliger te maken maken wij kerstpakketten voor setbewoners en andere IJburgers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Dus als je zelf in aanmerking komt of als je IJburgers kent waar dit kadootje zeer goed op zijn plaats is, geef dat dan per mail (info@set-ijburg.nl) aan ons door. We nemen contact op voor het adres en de gegevens.

We hebben maar een beperkt aantal pakketten dus meld je snel aan. Op is helaas Op.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep buren (buurtbewoners en setbewoners) die samen De Wereldhuiskamer op SET (de grote gemeenschappelijke ruimte, BG) beheren en er allerlei activiteiten organiseren.

Sommige activiteiten in De Wereldhuiskamer zijn er om beter Nederlands te leren zoals taaltheater. Andere activiteiten zijn er voor iedereen: Connect Cafe, Repair Cafe, filmavonden, muzieklessen, kookclub, gratis kapper, buikdansen, poezie club en nog veel meer. 

Bijna alle activiteiten in de Wereldhuiskamer zijn gratis!

De Wereldhuiskamer is ook een plek waar advies kan vragen over alles (o.a. gezondheid, geld, juridische problemen), Als wij het niet weten dan zorgen wij dat je bij de juiste persoon of organisatie terecht kan. 

 

Deel dit: