Bericht

Psst heb je het al gehoord?

Geplaatst op 6 oktober 2021, 21:49 uur
Illustration

Er komt een nieuw kindcentrum op IJburg. De Schatkaart, een Montessori Kindcentrum (0-12 jaar) voor onderwijs, opvoeding en opvang. Ga je mee op avontuur in ons prachtige nieuwe gebouw op Centrumeiland in Amsterdam? Vanaf januari 2022 openen wij de deuren van onze tijdelijke locatie op nog geen 5 minuten fietsen van de toekomstige locatie. 

De pedagogiek, didactiek en antropologie van Montessori biedt kinderen, ouders en team houvast in een dynamische wereld. Voor kinderen is er een doorgaande ontwikkelingslijn en we werken als één team. Bij dit alles staat het kind centraal. We streven naar een eenduidige leiding. Werken met de natuur is een belangrijk uitgangspunt in de praktijk van alle dag. Wij bieden kinderen een tweede thuis. Een overzichtelijke, rijke, geordende omgeving waarin kinderen vrij kunnen kiezen, ontmoeten en bewegen. De medewerkers zijn coach, inspirator, docent en begeleider wanneer nodig, waarbij zij aansluiten bij de behoefte van ieder kind. Wij helpen ieder kind het beste uit zichzelf en de ander te halen. Wij bereiden onze kinderen voor op een snel veranderende wereld waar zij onderdeel van zijn. De kinderen leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling en handelen en de positie die zij hebben in de wereld.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website voor onze visie, het aanmeldproces en onze informatieochtenden. Neem contact met ons op via de mail: info@mkcdeschatkaart.nl