Bericht

Nieuwe theater- en musicallessen vanaf januari

Geplaatst op 4 december 2012, 16:20 uur

Schrijf je nú in

Wil jouw kind zingen in een musical of leren toneelspelen? Staat hij of zij ‘t allerliefst op het podium, of is juist nog een beetje verlegen? Vanaf januari kunnen alle kinderen weer meedoen met de nieuwe lessen van Jeugdtheaterschool TIJ. Voor iedereen van 2 tot 12 starten er nieuwe lessen theater en musical.

Nieuw is de theaterproeftuin op zaterdag, waarin kinderen tussen 6 en 8 jaar kunnen kennismaken met alle kanten van theater: zang, dans èn toneel in een lessenreeks van 13 lessen. Na de proeftuin kunnen ze doorstromenin deregulieretheater- of musicalklassen van TIJ.

Heb jij zelf ook nog verborgen acteerambities waar je eindelijk eens iets mee wilt doen? Begin dan nu alvast met je goede voornemens en schrijf jein voor deintroductiecursus voor volwassenen die TIJ organiseert. Dit zijn 5 improvisatietheater lessen waarin je kennismaakt met alle facetten van acteren. Bij voldoende animo starten we in het nieuwe seizoen met met een volwassenentheatergroep.

TIJ is een officiële jeugdtheaterschool die al ruim 7 jaar actief is op IJburg. TIJ werkt met een eigen ontwikkelde en unieke leerlijn. Een leerlijn waarbinnen leerlingen kennismaken met verschillende facetten van theater en theater maken. Bij jonge kinderen is spelplezier het uitgangspunt. Het prikkelen van de verbeeldingskracht vergroot bovendien de creativiteit. Bij oudere kinderen en jongeren ligt de nadruk op brede talentontwikkeling.

Kijk voor meer informatie op www.theatraalijburg.nl

 

Deel dit: