Bericht

Morgen 27 april: Kinder Vrijmarkt op het Joris Ivensplein!

Geplaatst op 26 april 2019, 13:48 uur

WEER OF GEEN WEER, buurtbewoners van het Joris Ivensplein bouwen morgen op Koningsdag sowieso een feestje!! Met een heuse Kinder Vrijmarkt op het Joris Ivensplein! Iedereen is welkom om zijn of haar kleedje neer te leggen! Commerciële verkoop is niet toegestaan, want op 27 april zijn de kinderen koning op het plein!

En er zijn allerlei superleuke activiteiten voor jong en oud:

  • de hele dag Food Reuring Markt met de lievelingslekkernijen van IJburgers (stroopwafels, churro's, loempia, kip, vis, noten en een snoepkraam waar je Hans en Grietje huisjes kan maken)
  • Vanaf 11.00 uur zijn er twee te gekke workshops in de tiener-hangout:
    • "Bob Rossen": Meike van der Lippe leert je landschapsschilderen a la Bob Ross. Meld je aan via ambassadeurs@jipcollectief.nl of zorg dat je er om 10.30 uur bent :-)
    • "Automonteur voor een dag": leer een auto uit elkaar halen! In de Car Demolishing Corner van Car Casting Holland. Meld je aan via ambassadeurs@jipcollectief.nl of zorg dat je er om 10.30 uur bent :-)
  • Sport & Spel door SK Coaching: kom naar ons pannaveld en de vele gave sportactiviteiten voor als je lekker actief wil zijn op deze feestdag!
  • de hele dag Open Podium midden op het plein: wil je klein een optreden geven? Meld je aan op het plein!
  • vanaf 14.30 uur Heitje voor Karweitje: help mee het plein schoonhouden! Voor iedere volle emmer die je inlevert krijg je 0,50 ct (maximum van 10 emmers). Bij het info-punt kan je een emmer, een stempelkaart en een prikker ophalen :-).

En wat doe je dan als het plein langzaam leeg loopt en alles is verkocht? Nagenieten tijdens een fijne afterparty op de hoek van het plein met DJ de Barkman. Vanaf 15.30 uur lekkere tracks, een firepit en veel liefde :-)

In het Winkelcentrum zijn lekker veel winkels gewoon open en draait er een fijn muziekje! 

Vanaf 08.00 uur kan je je kleedje neerleggen: er is plek genoeg! Bij het informatiepunt op het plein kan je een plattegrond + de spelregels ophalen én al je vragen stellen! Meer informatie vind je ook op onze website.

We kijken er naar uit je morgen te zien!

Lieve groet,

buurtbewoners Joris Ivensplein

Illustration
Poster Vrijmarkt 27 april 2019
Deel dit: