Bericht

Sint zoekt Ondernemers en Kunstenaars

Geplaatst op 28 september 2012, 14:21 uur

Om ook dit jaar weer een fantastische intocht van onze Goedheiligman te kunnen organiseren in de Parel van IJburg, de haven, hebben we hulp nodig. Want hoe enthousiast de gemeente ook is over ons initiatief, ze kunnen ons niet blijven steunen. Dat past nou eenmaal niet in het beleid. We zullen het dus samen moeten doen. En daar hebben wij iets heel leuks op bedacht: we gaan dit jaar een online veiling organiseren: IJburgse ondernemers en kunstenaars bieden online een dienst of product aan, iedereen kan daar op bieden en de opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting. Doe je mee?

Hoe het werkt?

Jij laat ons weten welk product of welke dienst je ter beschikking wilt stellen. Wij zetten dat online. Gaan heel veel aandacht genereren. Dan kan er drie weken geboden worden door iedereen die onze site bezoekt. Als de hamer valt, sturen wij je een bericht met de gegevens van de gelukkige hoogste bieder en lever jij je dienst of product. De opbrengst gaat direct naar de stichting.

Waarom je mee zou moeten doen?

In de eerste plaats natuurlijk omdat dat geweldige kinderfeest weer plaats moet vinden. Want dit is IJburg op z'n best. Boten. Haven. En duizenden blije kindjes. Maar ook omdat het wel eens heel goed zou kunnen zijn voor jouw onderneming. Want reken maar dat iedereen op en rondom IJburg na afloop weet wie je bent en wat je doet. Daar gaan we alles aan doen. Er komt volop redactionele aandacht in de Brug. En je kunt meedoen in de pagina grote advertentie die we gaan plaatsen: dat 28.000 aandachtige lezers in IJburg, Zeeburg en Diemen Noord die jouw onderneming in een sympathieke omgeving gaan zien! En dat is nog niet alles, want we gaan flyeren, posters ophangen en zetten natuurlijk volop social media in. Je naamsbekendheid zal dus flink toenemen!

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig. Laat ons weten dat je mee wilt doen en wij regelen verder alles. Het online plaatsen, het bieden, de betaling, de communicatie. Jij hoeft dus alleen maar te vertellen wat je wilt inbrengen, en na afloop de dienst of het product te leveren aan de winnende bieder.

Meer weten?

Aarzel niet en mail naar sintopijburg@gmail.com. En meteen opgeven kan natuurlijk ook. Heel erg graag

Illustration
 
Deel dit: