Bericht

Crowdfunding Boerderij op IJburg en Zomerfeest op 8 juli

Geplaatst op 26 juni 2018, 17:58 uur

De Crowdfunding is goed! Met dank aan iedereen die al heeft gedoneerd! We zitten nu op 35 procent en we hebben nog 24 dagen te gaan. Helpen jullie ons naar de 100%? Klik hier voor meer informatie en kies een van de leuke tegenprestaties! Een boom adopteren, high tea op de Boerderij, een kinderfeestje, logo sponsoring in de nieuwe kantine bijvoorbeeld en nog tal van andere keuzes.

Waarom doneren?

De bouw van de nieuwe Boerderij gaat goed, maar we zijn er nog niet. Voor de dieren willen we de komende tijd de volgende dingen in orde maken:

- stevig hekwerk plaatsen en een deur maken in het geiten- en schapenverblijf zodat ze zelf in en uit de stal kunnen lopen.

- Hekwerk bij de varkens en konijnen vervangen zodat ze beter zichtbaar zijn en ook de varkens zelf de weide op kunnen lopen.

- Cavia hok vervangen en een nieuwe ren maken voor op de dierenweide.

- De nieuwe kippenren afmaken zodat de kippen een veilig onderkomen hebben voor de nacht en een grote ren voor als ze moeten worden opgehokt in de winter.

 

We gaan zoveel mogelijk zelf doen, maar we hebben materialen nodig. Duurzame materialen, zodat het er nog jaren staat.

Waarom helpen?

We gaan zoveel mogelijk zelf doen met vrijwilligers om kosten te besparen. En niet alleen de dierverblijven moeten worden klaar gemaakt voor gebruik: ook het nieuwe hoofdgebouw moet worden ingericht zodat de kinderen er snel gebruik van kunnen maken! Voor iedereen is er een klusje en kinderen kunnen mee komen! Als je komt horen we het graag!

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar pony@boerderijopijburg.nl

 

Zomerfeest 8 juli

Op 8 juli vieren we het Zomerfeest. Tijdens die dag halen we nog meer geld op voor de crowdfunding. Dit doen we door het organiseren van een wedstijf, een hindernissenloop voor kinderen, de verkoop van allerlei artikelen en natuurlijk hebben we leuke activiteiten. Kom je ook?

 

Illustration
 
Deel dit: