Bericht

Bijeenkomst IJburgDroomt-IJburgDoet donderdag 15 mei

Geplaatst op 9 mei 2014, 15:08 uur

Op 15 mei a.s vindt bij de Openbare Bibliotheek op IJburg weer een samenscholing plaats van IJburg Droomt-IJburg Doet! IJDIJD is een initiatief van een groep enthousiaste bewoners van IJburg die ieder op een eigen manier een bijdrage levert aan de doorontwikkeling van de wijk. IJburg Droomt IJburg Doet wil dromen, ontmoeten en doen! 

Dromen & Doen! 
15 mei wordt weer een mooie afwisselende avond met veel initiatieven voor de wijk IJburg. We starten met een terugblik op het thema Zorg. Daarna is er volop ruimte voor het delen van ideeën via durf-te-vragen-brainstorms. Veel initiatieven hebben zich reeds gemeld: Bankjes Collectief, IJburg Promotie, Afvalscheiding, PermaCulture. Natuurlijk is er ook tijd voor de zeepkist met o.a. Stadsdorp IJburg, In de Buurt van Geluk, Tempel van Alledag en Hondentraining. We sluiten af met muziek en een borrel. 

Nieuwsgierig geworden? 
Voor deze avond nodigen we iedereen uit die een idee wil inbrengen of die het leuk vindt met anderen te brainstormen. Je hoeft hier niks speciaals voor te kunnen. Iedereen is waardevol, kan meedenken, heeft een netwerk - maakt niet uit op welk terrein. Juist een mix van mensen zorgt voor nieuwe input en frisse ideeën. 

Going Dutch… 
Het is een Amerikaans feest, ofwel ‘we’re going Dutch’. Als je in de gelegenheid bent om iets mee te nemen: graag! Wijn, bier, fris, nootjes, koekjes en M&M’s doen het altijd goed. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Inloop vanaf 19.30 uur