Bericht

Pak je voordeel gaat weer van start!

Geplaatst op 18 mei 2017, 14:35 uur

Pak je voordeel gaat weer van start!

Dynamo’s cursus Pak je Voordeel is voor Amsterdammers met een krappe beurs die hun inkomen willen verruimen. Dus; voor bewoners met een laag inkomen. Zij kunnen aanspraak maken op minimaregelingen om hun inkomen aan te vullen. Na het succes van eerdere edities starten we vanaf juni weer met voorlichtingen en cursussen in Watergraafsmeer en op IJburg.

voorlichting en cursus op IJburg

De eerstvolgende voorlichting en cursus is op IJburg op donderdagen: 1 juni voorlichting, en op 8, 15, 22, 29 juni en 6 juli de cursus. Adres: Buurtkamer IJburg, Ed Pelsterpark 8. Tijden: 14.30 tot 16.30 uur.

voorlichting en cursus in Watergraafsmeer

In Watergraafsmeer start de eerste voorlichting op donderdag 29 juni. Adres: Linnaeushof 94. Zaal: de Zoetmulderzaal.

De Pak je voordeel cursussen in Watergraafsmeer vinden plaatst op een ander adres: dienstencentrum Watergraafsmeer, Kamerlingh Onneslaan 34. Data: op donderdag 6, 13, 20 en 27 juli van 10.00 tot 12.00 uur.

inhoud van de voorlichting en cursus

De voorlichting is er om bewoners op de hoogte te stellen van de minimaregelingen die er zijn en waar zij recht op hebben. Er wordt algemene uitleg gegeven. De cursus (4/5 weken, op donderdagmiddag) is een vervolg op de voorlichting. Tijdens deze 4- of 5-weekse cursus gaan we dieper in op de regelingen en worden deze daadwerkelijk aangevraagd. Ook leren cursisten om te gaan met onderwerpen die te maken hebben met financiële onzekerheid, zoals stress en piekeren (samen met PuntP Preventie).  

meer informatie

Heeft u vragen over de voorlichting en/of cursussen op IJburg? Bel of stuur een mail naar David Bastiaansen, DBastiaansen@dynamo-amsterdam.nl, tel. 020 49 52 263 of 020 46 20 300

 

Deel dit: