Update

Update bij IJburg Schoon

Geplaatst op 2 mei 2017, 15:42 uur

De tijd vliegt voorbij, het leven is druk en inmiddels is het de hoogste tijd om weer een vervolg te geven aan onze gezamenlijke inspanningen om IJburg weer een beetje schoner te maken. In overleg met de gemeente heb ik hiervoor twee data gepland, te weten zaterdag 20 mei én zaterdag 24 juni. De gemeente stelt dus weer materialen beschikbaar om met elkaar aan de gang te gaan.
Tijdens de schoonmaakactie van 25 maart gingen er stemmen op om in plaats van op het Haveneiland ook eens het Steigereiland van zwerfvuil te ontdoen.
Alvorens ik met de gemeente afspraken maak over waar zij de materialen zullen afgeven, ben ik benieuwd wat de behoefte is van de mensen die enthousiast zijn om (wederom) enkele uurtjes te komen helpen met het vullen van vuilniszakken met zwerfvuil dat door anderen gelaten is als dank.
Daarna zal ik contacten leggen met een naburige horecagelegenheid als gezamenlijk afspraakpunt. Wordt het opnieuw het Haveneiland dan zal dit wederom NAP zijn, in geval de voorkeur ernaar uitgaat om ook eens op het Steigereiland aan de gang te gaan, dan zal ik Vrijburcht polsen.
Zelf denk ik weer aan een starttijd van 13:30 uur, waarna er om 17:00 uur weer gezellig kan worden geborreld en nagepraat.
Tot slot voor nu de vraag of een van de lezers van dit bericht een plek ergens op IJburg weet waar de door de gemeente uitgeleende materialen voor langere tijd kunnen staan.
Benieuwd naar jullie reacties
Lentegroet, Lieneke Koornstra

Deel dit: