Bericht

Opening wormenhotel Vrijburcht op 22 april & Maakzaam 17 mei

Geplaatst op 21 april 2017, 13:49 uur


Het wormenhotel Lumierestraat is onlangs feestelijk geopend en binnenkort volgen ook Vrijburcht en Maakzaam!

Aanstaande zaterdag 22 april om 16 uur is de opening van wormenhotel Vrijburcht.
De opening wordt verzorgd door Eva Cordewener, zij zal ook beheerder zijn van het hotel. Woon je in de buurt van Cafe Restaurant Vrijburcht (Jan Olphert Vaillantlaan 159, het hotel staat hier schuin tegenover) en wil je meedoen aan het wormenhotel? Meld je aan bij Eva, via eva.cordewener@gmail.com of bel 06-18844273. 

Op woensdag 17 mei om 16 uur is de opening van wormenhotel Maakzaam. 
De opening wordt verzorgd door Jeroen Berkhout, hij zal ook, samen met Jeske Rutgers, beheerder zijn van het hotel. Woon je in de buurt van Maakzaam (hoek Talbotstraat / Maria Austriastraat) en wil je meedoen aan het wormenhotel? Meld je aan bij Jeroen, via jeroenberkhout@zaamzorg.nl of bel 06-57740682.

Het lijkt ons leuk je te zien bij de openingen. Ook ben je van harte welkom om deze mail door te sturen naar mensen die er in de buurt wonen en mogelijk ook mee willen doen!

Per wormenhotel kunnen zo'n 20 huishoudens hun groenten- en fruitresten inleveren. Dit organisch afval wordt door de wormen omgezet in vruchtbare compost en kan gebruikt worden als voeding voor tuin-, balkon- en kamerplanten. 

Wil je een PDF met informatie over de GFT locaties op IJburg en/of een PDF met meer informatie over de wormenhotels? Download deze dan op www.cocasa.com/gft

Hartelijke groet!

Jeske Rutgers en Janneke Verwey

Illustration
 
Deel dit: