Locatie

Blauwe Huis

Willy Mullenskade 13

Ontmoetingscentrum

Het Blauwe Huis is een ontmoetingsruimte voor mensen uit IJburg. Doel is om relaties te bouwen met buurtgenoten en elkaar in een gezellige sfeer te leren kennen.

Iedere twee maanden wordt er een Buurtbuffet gehouden, waar vaak vele lekkere gerechten van de wereldkeuken langskomen. De ‘formule’ hiervan is dat iedereen iets klaarmaakt en meeneemt waar we samen van genieten. 
Elke 3e woensdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur is er Draadjes en Praatjes voor vrouwen vanaf ongeveer 18 jaar:
samen aan de slag met naald en draad (haken, breien, borduren, wandkleden)! Neem gerust je eigen werk mee. Heb je nog nooit zoiets gedaan, dan leren wij het je. Koffie, thee en iets lekkers horen erbij en alleen voor de gezelligheid komen mag ook. Kleine kinderen onder de 5 jaar mogen mee. 

Daarnaast wil het Blauwe Huis een rustige plek zijn in een wereld vol rumoer waar mensen die zoeken naar God en zingeving op laagdrempelige manieren kennis kunnen maken met het christelijk gedachtegoed. Maandelijks is er op woensdagochtend een Burengroep voor moslim- en christenvrouwen en elke vrouw die meer wil weten over het christelijk geloof en/of de islam. Aan de hand van een thema bespreken we teksten uit Bijbel en Koran. Op die manier onstaat er wederzijds meer begrip en inzicht in elkaars geloofsovertuiging.  

Het Blauwe Huis is ook de uitvalsbasis van IJlife Village, het jaarlijkse buurtfeest bij de haven in de zomervakantie.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, check dan de website www.ijlife.nl of meld je aan voor de mailinglijst via info@ijllife.nl.
verhuur

De ruimte kan alleen gehuurd worden als deze niet voor vaste activeiten wordt gebruikt en als het doel van de vergadering of ontmoeting in lijn is met de doelstelling van het Blauwe Huis. 

verhuurperiode
Per dagdeel
aanwezig
maximaal aantal personen 10 - 15
oppervlakte binnen 40 m2
prijs en voorwaarden
Kosten 50,- per dagdeel, incl. gebruik van koffie/thee en beamer.
Illustration
 
Waar is deze locatie?
Deel dit:
Contactpersonen van Blauwe Huis
Hoofdgebruikers van Blauwe Huis