Locatie

Coachruimte Gelukkige Stief

Gesloten/opgeheven
Activiteitenruimte
Sfeervolle praktijkruimte : besloten, flexibel en voordeligBen je coach, behandelaar of mediator en wil je jouw cliënten in een sfeervolle en professionele ruimte ontvangen? Dan stel ik graag, op momenten dat ik er geen gebruik van maak, mijn praktijkruimte op IJburg tegen een betaalbaar tarief voor jou beschikbaar. Dit zijn de voordelen:

- Aantrekkelijk geprijsd zodat je geld overhoudt aan het cliëntcontact.

- Geen verplichtingen zoals een lidmaatschap of abonnement.

- Overdag, ’s avonds en in overleg zelfs in het weekend beschikbaar.

- Geschikt voor gesprekken en kleine workshops tot maximaal 6 personen. ? Gratis parkeergelegenheid in een besloten parkeergarage.

- Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

- Extra voorzieningen zoals flipover en projectiemogelijkheden te huur tegen een kleine vergoeding.

De praktijkruimte is een besloten maar lichte kamer op de begane grond van ons huis en heeft een oppervlakte van 22m2. In de ruimte staat een zitje met twee uitklapbare stoelen en een spreektafel met zes stoelen. Er staat een Nespresso-apparaat met melkschuimer voor heerlijke koffie en cappuccino en een waterkoker voor thee. De kamer is zeer geschikt voor 1-op-1 gesprekken, relatietherapiesessies, klein overleg of workshops met maximaal zes mensen. In de hal bevindt zich de garderobe en het toilet. Er is geen aparte wachtruimte. Gebruik van de praktijkruimte is inclusief koffie en thee. Je kunt gebruik maken van wifi en tegen een kleine vergoeding zijn een flipover en projectiemogelijkheden beschikbaar.

De coachruimte is per uur te boeken van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 23.00. Op zaterdag en zondag in overleg. Tarief praktijkruimte 2 personen € 10,- per uur 3 personen € 12,50 per uur 4-6 personen € 15,00 per uur Het is ook mogelijk de ruimte voor een vast dag(deel) voor een langere periode te reserveren. Je krijgt 10% korting op het uurtarief en je hebt gegarandeerd op die dag of dat dagdeel de ruimte tot je beschikking. De flipover en projectiemogelijkheden kosten € 10,- per voorziening, per dagdeel. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Bekijk de foto of maak een afspraak voor een bezichtiging. Nieuwsgierig of informatie over beschikbaarheid nodig? Neem contact met ons op, op 06 53348207 of info@degelukkigestief.nl degelukkigestief@gmail.com

Coachruimte-Amsterdam IJburg is onderdeel van AcCompany Organisatieontwikkeling VO, i.s.m. coachingspraktijk De Gelukkige Stief. KvK: 32106486; BTW: NL 822.457.945.B01
Contactpersonen van Coachruimte Gelukkige Stief