Locatie
Locatie

De Stek (gesloten na 11-12-2017)

William Barlowlaan 1, Amsterdam

Activiteitenruimte , Ontmoetingscentrum, Winkel(centrum), Buurthuis

De Stek organiseert verschillende activiteiten voor iedereen die in de buurt woont of langskomt zoals een repair cafe, creatieve inloop en een kringloopwinkel. Er is genoeg te doen! Kom langs of meld u aan op www.roads.nl.

UPDATE 15/11: Met ingang van 11-12-17 is De Stek helaas gesloten, zie voor meer info ons bericht.

Kringloopwinkel (gesloten miv 11-12-2017)
In De Stek hebben we ook een kringloopwinkel. We verkopen kleding voor volwassenen, boeken, cd's, dvd's, lp's, prullaria en planten. We zijn ook blij met uw spullen die u wilt opruimen. Ook klein meubilair, zoals kleine tafeltjes.

Openingstijden:
maandag 11.00 – 17.00
dinsdag 11.00 – 17.00
vrijdag 11.00 – 17.00
U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Er is een kleine menukaart. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u winkelen.

Planten opvang:
We kweken en verzorgen planten (in de zomer ook planten voor in de tuin), die u kunt kopen vanaf € 0,50. Heeft u genoeg van uw plant of wil de plant maar niet aanslaan? Gooi het niet weg, maar breng het naar de plantenopvang.

Reparatie / opknappen:
Iets stuk? Wij zijn er blij mee. Beeldjes, speelgoed, kleine huishoudelijke spullen, welke stuk zijn, willen we een nieuw leven geven door te repareren of er iets nieuws van te maken. Ook geven we aandacht aan kleine apparaten die stuk zijn. Stuk is stuk, maar we kunnen er altijd naar kijken of we het kunnen repareren. Elke dinsdagmiddag is er een repair cafe.

Arbeidsmatige dagbesteding:
Bij het organiseren van de bovenstaande activiteiten kunnen we altijd extra hulp gebruiken. U kunt bij ons werkervaring opdoen als gastheer of gastvrouw, helpen in de keuken.

OBA Boekenuitleenpunt:

Bij ons kan je ook boeken reserveren en lenen van de OBA (openbare bibliotheek amsterdam) en tijdschriften lezen. We hebben ook een flinke verzameling grote letter boeken! Kom langs tijdens onze openingstijden.

Een initiatief van Roads

Roads zet zich in voor participatie en re-integratie van mensen met een psychische beperking en/of verslavingsachtergrond en beschikt over een breed aanbod werkplekken, inloop en dagbesteding en activiteiten in de buurt. U kunt bijvoorbeeld werken in de keuken of de kringloopwinkel, helpen met boodschappen doen of gastheer/gastvrouw zijn.

De Stek
William Barlowlaan 1
1086 ZR Amsterdam IJburg

Openingstijden:
Maandag 11.00-17.00 uur
Dinsdag 11.00-17.00 uur
Vrijdag 11.00-17.00 uur

Contactpersoon: Dieneke Tiekstra
Tel: 06 – 5233 1998
E-mail: dieneke.tiekstra@roads.nl

Illustration
 
Waar is deze locatie?
Contactpersonen van De Stek (gesloten na 11-12-2017)
Hoofdgebruikers van De Stek (gesloten na 11-12-2017)