Locatie

Tennispark TC IJburg

Zandzeggestraat 1, Amsterdam
Sport- / bewegingsruimte , Horeca, Activiteitenruimte, Bedrijfsruimte

The Couch Café


Het kloppend hart van de club heeft nu een eigen naam: "The Couch Café”! Hier ontmoeten de leden elkaar en zijn inmiddels al vele gezellige uurtjes doorgebracht. Als woonkamer van de wijk is "The Couch Café” nu ook een gevestigde ontmoetingsplek voor alle, ook niet tennissende, buurtbewoners.

Een plek waarbij je bij elkaar komt voor tennistoernooien, maar ook om lekker van de zon te genieten op onze unieke tribune of op ons terras. Daarnaast is onze locatie bijzonder goed geschikt om te werken en kun je kosteloos gebruik maken van WIFI en beschikken we over een prive parkeerplaats met maar liefs 32 plaatsen. De bar wordt door de vereniging TC IJburg zelf geëxploiteerd. Dit betekend dat alle winst ten goede aan onze vereniging komt.

Het clubhuis heeft een geweldige keuken waar heerlijke en ook gezonde producten worden bereid. Het clubhuis heeft een open haard, die als het even kan brandt. Hier wordt in een warme ambiance gelachen, gedronken en gegeten.

Op onze kleine maar gevarieerde menukaart staan naast warme en koude dranken ook verse smoothies en belegde broodjes, met regelmatig een nieuwe variatie op de vaste kaart. Ook voor een kleine bite kun je bij ons prima terecht.

Tijdens toernooien en competitie breiden we de menukaart uit en serveren we verse warme maaltijden en soepen (waarbij altijd 1 vegetarische variant). 

Kom eens gezellig langs en ervaar het zelf!

verhuur

Op zoek naar een locatie voor uw feest, kinderfeetje, recpetie, diner of een bedrijfsevent kom dan eens langs bij TC IJburg "The Couch Cafe"


Heeft u iets te vieren of wilt u een gezellig avondje uit met familie, vrienden of een bedrijfsevenement organiseren eventueel in combinatie met een tennis/sportactiviteit? Dat kan! Tennisvereniging TC IJburg verzorgt een ontspannen en sportieve dag of avond uit.
"The Couch Café” is de uitgelezen locatie voor een verzorgde borrel, feest, verjaardag, maar ook een jubileum, teambuilding, meeting of nieuwjaarsreceptie kunt u hier uitstekend terecht. Ons prachtige clubhuis is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt al terecht vanaf 10 tot circa 150 personen. En in de zomermaanden kunnen we zelfs nog groter, omdat we dan ons terras en geweldige dak erbij betrekken.

Naast het afhuren van "The Couch Café” is er ook de mogelijkheid om met groepen te komen lunchen eventueel in combinatie met een tennisclinic die wordt verzorgt door tennisschool Muller & Van Dijk of een Kano/ sub clinic. Hoe uniek is dat!

Houdt u er wel rekening mee dat diverse activiteiten alleen gepland kunnen worden, wanneer er banen beschikbaar zijn. Tijdens de competitie is dit bijvoorbeeld niet mogelijk. Geeft u daarom tijdig aan wanneer u uw event wilt houden, zodat wij de beschikbaarheid kunnen nagaan en een optie kunnen plaatsen in ons systeem.
De parkeergelegenheid op ons privéterrein is uniek te noemen met een beschikbaarheid van wel 32 parkeerplaatsen! Bovendien zijn we gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto vanaf de stad en de ring van Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd in onze locatie, neem dan gerust contact met ons op via clubhuis@tennisclubijburg.nl Wij informeren u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden.

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
te gebruiken voor muziek als 
Podium
maximaal aantal personen 
1 t/m 150
prijs en voorwaarden
Stuur ons een mail naar: clubhuis@tennisclubijburg.nl en we bespreken graag de mogelijkheden met u.
Deel dit:
Contactpersonen van Tennispark TC IJburg
Activiteiten in Tennispark TC IJburg
Aanbod in Tennispark TC IJburg
Hoofdgebruikers van Tennispark TC IJburg
Tennispark TC IJburg op de kaart