Locatie

Theater Vrijburcht

Activiteitenruimte, Cultureel centrum
Illustration

Theater Vrijburcht is gevestigd aan de Jan Olphert Vaillantlaan 143, op Steigereiland. Het Theater beschikt over een grote theater/filmzaal, met prachtig uitzicht op het water. In de zaal kan men bijeenkomsten, symposia, vergaderingen en try-outs organiseren. Het Theater is rolstoelvriendelijk dus voor iedereen toegankelijk. Het tarief voor verhuur is ongeveer 125 euro per dagdeel. Neem voor meer informatie over het huren van Theater Vrijburcht en het verhuurtarief contact op via: theater@vrijburcht.com

Gegevens:
Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143
1086 XZ Amsterdam
E-mailadres: theater@vrijburcht.com

verhuur

 

Ons kleinschalig theater is door de bewoners van Vrijburcht opgericht en wordt ook door de bewoners gerund, iedereen op uitsluitend vrijwillige basis. Het verhuurhuis is ook onderdeel van Vrijburcht.

Op de dagdelen waar geen eigen programmering of activiteiten gepland staan, zijn de theaterzaal en de naastliggende ruimtes onder bepaalde voorwaarden te huur.

Mail voor reserveringen en informatie naar:  theater@vrijburcht.com

Het is mogelijk om de theaterzaal op afspraak te bekijken en ter plekke alle wensen en opties door te spreken. Door onze samenwerking met het Café Vrijburcht kunnen wij ook uitgebreide catering op maat aanbieden.

Wij denken graag mee over de verschillende mogelijkheden om elke boeking tot een succes te maken!

te gebruiken voor muziek als 
Oefenlocatie, Leslocatie, Podium
maximaal aantal personen 
30 - 100
Deel dit:
Contactpersonen van Theater Vrijburcht
Activiteiten in Theater Vrijburcht
Aanbod in Theater Vrijburcht
Hoofdgebruikers van Theater Vrijburcht
Berichten over deze locatie
Op de kaart