Locatie

Forteiland Pampus

Horeca, Buitenruimte , Innovatieve plek, Monument, Museum

Pampus (officieel Fort aan het Pampus) is een forteiland in het IJmeer. Het is aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee. Om op Pampus te komen, zie www.pampus.nl of www.veerdienstamsterdam.nl.

Met de eigen boot, kano of sup kun je gratis aanmeren en genieten van wat lekkers uit het paviljoen. Het terras en de ik-lig-voor-Pampus-zitzakken in het gras bieden heerlijk uitzicht over het IJmeer! Wil je ook het fort in (met onder andere de spectaculaire luchtballon-attractie die je virtueel laat vliegen over de Stelling van Amsterdam), koop dan een los toegangskaartje in het paviljoen.

Tip: vind je het leuk om wel vaker aan te meren én wil je je ook vrij voelen om het fort in te gaan of de rust van de groene noordzijde op te zoeken? Word dan Vriend van Pampus en pacht een stukje eiland voor maar 25 euro per jaar. Krijg je het hele jaar door ook nog korting in het paviljoen! 
verhuur

Op Pampus is (bijna) alles mogelijk! Het team van Pampus heeft een jarenlange ervaring op deze bijzondere plek, dus succes gegarandeerd. Blader op pampusevents.nl door een greep uit het aanbod. Iets anders in gedachten? Pampus vaart graag met je naar het eiland om ter plekke een evenement op maat uit te werken.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
aanwezig
Waar is deze locatie?
Deel dit: