Locatie

IJburg College

Pampuslaan 1

School

Het IJburg College is een bruisende middelbare school met een vernieuwend onderwijsconcept. In een gloednieuw gebouw op IJburg, genomineerd voor diverse architectuurprijzen, is deze bijzondere locatie te huur voor vergaderingen, congressen, tentoonstellingen en bedrijfsfeesten.

verhuur

Een school gevuld met tieners bruist natuurlijk van zichzelf al en het IJburg College helemaal. In een gloednieuw gebouw op IJburg, genomineerd voor diverse architectuurprijzen* is deze bijzondere locatie te huur voor vergaderingen, congressen, tentoonstellingen en bedrijfsfeesten.

* de VKG Architectuurprijs 2011, VKG-Publieksprijs en de Amsterdam Architectuurprijs: De Gouden A.A.P. 2012.

Kleine meetings tot mega events

Het IJburg College heeft verschillende ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, congressen en bedrijfsfeesten. Er zijn lokalen, een board room, een grand café, een theater&tribunezaal en een deelschool. Een deelschool is een afgesloten locatie op de begane grond met diverse lokalen gegroepeerd rondom een plein.

Pluspunten van het IJburg College

-        Leerlingen helpen in het kader van ‘Leren in de werkelijkheid’ vaak mee met het event. Zij geven rondleidingen door het gebouw of helpen bij de catering.

-        Meubilair, flipover en water zijn gratis beschikbaar (tot 50 personen).

-        Audiovisuele ondersteuning (beamers, microfoons, schermen) is beschikbaar voor verhuur.

-        Buiten, achter de school is een groot plein wat u ook kunt inzetten voor uw event. Voor de school ligt het grote Theo van Gogh park.

-        Uitstekend te bereiken: tram 26 stopt letterlijk voor de deur (15 minuten vanaf CS). Na 19.00 uur parkeert u gratis.

-        Leerlingen zijn uitsluitend in het gebouw op vaste tijden. De school is leeg op woensdag na 13.30 uur en op ma, di, do en vrijdag na 15.30 uur.

-        Verhuur-, en eventbureau Crealisatie denkt met u mee en verzorgt, indien nodig, maatwerk qua branding, organisatie en aankleding.

Het IJburg College

Een school voor voortgezet onderwijs van VMBO tot VWO niveau. Het IJburg College heeft een bijzonder concept.

Er wordt geleerd in een leergemeenschap. Iedereen werkt mee aan elkaars ontwikkeling met als doel alle leerlingen zoveel mogelijk te laten leren, over zichzelf en de wereld om hen heen. In het gebouw is gestreefd om enerzijds openheid en ontmoeting te creëren en anderzijds kleinschalig te blijven om het gevoel van veiligheid en te garanderen.

 

 

IJburg; een ideale eventlocatie

Het compacte IJburg biedt tal van mogelijkheden voor uw event:

-        Het strand en strandtent Blijburg is altijd vlakbij.

-        Boek een vaartocht naar Pampus.

-        Laat u rondleiden langs de bijzondere architectuur op IJburg.

-        Sport met uw hele team op de bovenste etage in de grote sporthal met klimmuur.

 

Eerder boekte al:

-        Stadsdeel Oost, Gemeente Amsterdam

-        Inside Design Amsterdam (ELLE Decoration)

-        KPN Glasvezel

-        Van Vieren

-        P.O. Raad

 

Bob Paulussen (Van Vieren)

“April 2012 heeft Crealisatie het 8-jarig feest van ons bureau Van Vieren georganiseerd. Wij kijken terug op een uiterst geslaagd feest! Crealisatie heeft met ons meegedacht om het concept van het feest meer kracht bij te zetten. Ons feest is gehouden op het IJburg College; de school van de toekomst, een zeer inspirerende omgeving. Vooral de samenwerking met de kinderen van het IJburg College was geweldig. Samenwerken met Crealisatie levert je veel nieuwe creatieve ideeën op voor je event; alles is mogelijk. Crealisatie heeft ons goed geholpen in de uitvoering; de aankleding van de zalen, het inschakelen van leerlingen als personeel en het onderhouden van het contact met de cateraar zijn voorbeelden hiervan. Crealisatie weet van aanpakken en zet kwalitatief hoogstaande evenementen neer; maak er gebruik van!”

 

IJburg College verhuurt ism Crealisatie

De school geeft het verhuren van de ruimtes uit handen aan eventbureau Crealisatie. Dit bureau bestaat uit Frouke Kramer en Antoinette Poortvliet. Zij behandelen alle aanvragen, boekingen, en kunnen ook een deel van de productie van het event op zich nemen. Vraag meer info op via crealisatie@ijburgcollege.nl.

Zie ook www.facebook.com/crealisatiebureau.

 Theater & tribunezaal

Deze ruimte biedt verschillende mogelijkheden voor congressen, voorstellingen of presentaties. De ruimte is, dankzij flexibele wanden, als één ruimte in te zetten maar kan ook in tweeën worden gesplitst: de ene kant is tribunezaal, andere kant theaterzaal. De zaal is uitgerust met professionele techniek qua licht, beeld en geluid

Tribunezaal

Deze ruimte bestaat uit een grote houten trap die dienst doet als zitgelegenheid. Presentaties kan men zien op een scherm of geprojecteerd op de muur. Er passen circa 16 tot 18 personen op één tree. De trap bestaat uit 6 treden. Maximaal aantal deelnemers voor deze ruimte is 100 personen.

Theaterzaal

De theaterzaal is een echte theaterzaal met een houten vloer, donkere wanden en trussen met licht en geluidsboxen. Deze ruimte kan worden gesplitst met een gordijn. De theaterzaal is verbonden met twee kleedkamers, een kunst & cultuurlokaal en een muzieklokaal.

Voor congressen of seminars is de ideale opstelling de theaterzaal te splitsen met het gordijn en voor de trap van de tribunezaal stoelen te plaatsen. Op deze manier kunnen 160 personen zitten, verdeeld over stoelen en de trap. Voor het gordijn kunt u presenteren op een scherm. Achter het gordijn kunt u na afloop borrelen, deze ruimte wordt dan ingericht met een bar, lange tafels om aan te zitten of statafels.

Het is ook mogelijk de gehele theater-, en tribunezaal in te zetten. Dan kunnen er maximaal 250 stoelen staan.

 

Over de verhuur van de verschillende ruimtes kunt u contact opnemen met het Crealisatiebureau.

Dit kan op het onderstaande e-mailadres:

crealisatie@ijburgcollege.nl

te gebruiken voor muziek als Oefenlocatie, Leslocatie, Podium
Beheerder van IJburg College

IJburg College

Onderwijsinstellling