Locatie

IJburg College

Pampuslaan 1, Amsterdam
School

We zijn een school voor vwo, havo en vmbo. Bij ons ontwikkel jij je op het niveau dat bij jou past. Je leert wie je bent, wat je kan en wat je wilt.
We besteden – naast duurzaamheid – extra aandacht aan Sport en Gezondheid, Kunst & Cultuur en Science. Leren van elkaar, ervaringen opdoen binnen en buiten de school, dat staat bij ons centraal. We bieden ons onderwijs op diverse manieren aan en we werken met verschillende partijen samen. Zo krijg je de mogelijkheid om zoveel mogelijk te leren over jezelf en de wereld om je heen.

Het IJburg College heeft een buurtfunctie en is beschikbaar voor verhuur. We beschikken in ons mooie, moderne en vernieuwde schoolgebouw over onder andere leerpleinen, een collegezaal, bibliotheek, theaterzaal, restaurant en een XL sporthal.
Deze faciliteiten dragen eraan bij dat we een een brede programmering kunnen neerzetten met activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, een buurtrestaurant en sport. Dit doen wij in samenwerking met partijen uit de buurt en uit de stad. Ook zijn de faciliteiten geschikt voor verhuur. We vinden het belangrijk dat onze verhuur aansluit op de missie en visie van de school. Verhuur is mogelijk voor organisaties met een maatschappelijke relevantie voor de buurt.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.ijburgcollege.nl  

verhuur

Geinteresseerd in verhuur? We informeren je graag over onze mogelijkheden en denken graag met je mee. Kijk voor meer informatie op onze website: https://ijburgcollege.nl/ijbc-in-de-buurt/verhuur/   

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag, Voor minimale periode
te gebruiken voor muziek als 
Oefenlocatie, Leslocatie, Podium
prijs en voorwaarden
Kijk voor informatie op onze website: https://ijburgcollege.nl/ijbc-in-de-buurt/verhuur/
Illustration
De hoofdentree van het IJburg College. Voor meer informatie en foto's verwijzen we je graag naar onze website: www.ijburgcollege.nl
Deel dit:
Beheerder van IJburg College
Contactpersonen van IJburg College
Activiteiten in IJburg College
Projecten m.b.t. IJburg College
Aanbod in IJburg College
Hoofdgebruikers van IJburg College
Berichten over deze locatie
IJburg College op de kaart