Doel voor IJburg

Spanningen in gemengde woonblokken verminderen


41
Op grote delen van IJburg wordt heel prettig gewoond. Maar op IJburg (met name Haveneiland-West) zijn diverse woonblokken gebouwd waar diverse bevolkingsgroepen samenleven. In de praktijk blijkt dat sprake is van botsende leefstijlen. Dit leidt tot spanningen. Doel is het leefbaar maken en houden van deze blokken en buurten.
Wat zijn de feiten?
Er zijn nog geen feiten en cijfers bekend over dit onderwerp

Illustration
 
Als je zelf informatie hebt die voor anderen nuttig is, laat het dan hieronder weten. Hoe meer informatie we samen delen, hoe beter we onze afwegingen kunnen maken. Ook als je een vraag hebt, stel 'm gerust hier.
Deel dit:
1 reactie

Athéna Sing

di 26 juni 2018 10:08
Ik ben als alleenstaande in een kinderrijke buurt komen te wonen. Ik lees s morgens in het weekend graag in alle rust een boek. Dat gaat niet altijd samen met huilende kinderen/ ouders die hun kinderen tot orde roepen(" Sterre, ik zeg het niet nog eens !!") , kinderen die balletje trappen tegen de ... lees meer
31 personen geven samen 41 hartjes
Deel ook jouw hartjes uit

Voor dit doel heeft zich nog geen ambassadeur aangemeld. Een ambassadeur is iemand die veel kennis heeft van het onderwerp en vragen kan beantwoorden.

Wil jij ambassadeur zijn van dit doel?
Meld je dan aan via een berichtje.