Project

Etalageproject Nieuw Amstelrade

Geplaatst op 25 maart 2014, 16:28 uur

Het Gouden IJ is een centrum voor beeldende en podiumkunsten voor mensen met een lichamelijke beperking op IJburg. Onze artiesten en kunstenaars, veelal wonend op IJburg, willen kennis met andere bewoners van IJburg maken. Het doel is elkaar te leren kennen en zich laten inspireren door elkaars talenten. 

Het Gouden IJ nodigt de ondernemers en bewoners van IJburg uit om deel te nemen aan een manifestatie en een kunstroute in hun winkelcentrum!

In september 2014 zal er een manifestie worden gehouden in het winkelgebied van IJburg (ondersteunt door stadsdeel Oost). Kunstwerken in de etalages, muziekuziek- en theateroptredens op straat, komt dat zien. Op een verrassende en speelse manier komen IJburgers met en zonder  beperking met elkaar in contact.

In december zal er een tentoonstelling worden gehouden ingericht in het stadsdeelhuis Oost, waarin de manifestatie in woord en beeld wordt weergegeven.

Mede namens de clienten van Het GoudenIJ, Fienie Gerekink en Mieke Cosemans. Contact via fgerekink@nieuwamstelrade.nl (06 33924215).

Adres: Actioviteitencentrum Meijboom (Nieuw Amstelrade), Ben van Meerendonkstraat 141 1087 LB

Doelgroep
Volwassenen, Jongeren, 11-22 jaar
Lopend
Deel dit: