Aanbod

Jeugdschaatslessen op Jaap Edenbaan

Het Jeugdschaatsseizoen 2017/2018 is van start en loopt tot half maart in samenwerking met de Diemer IJsclub.
Het jeugdschaatsen is op vrijdagmiddag en zaterdagochtend op de Jaap Edenbaan in Amsterdam Oost. Speciaal voor de allerkleinsten hebben we op zaterdagochtend een groep in de Jaap Edenhal.

 Trainingstijden

Vrijdag 16:55u-17:55u
Zaterdag 9:30u-10:30u ( hal 09:15-10:15)

Kosten

Een abonnement voor het jeugdschaatsen kost €111,50 voor het seizoen 2016/2017 inclusief lidmaatschap IJsburg. Dankzij de Jeugdsponsor actie van Deen supermarkt op IJburg krijgen de kinderen pp euro 20,00 korting op deze prijs! Op=Op
Kinderen krijgen tijdens de lesuren op vertoon van hun abonnments-pas toegang tot de Jaap Edenbaan. Begeleiders kunnen gratis mee naar binnen, maar mogen tijdens de jeugdschaatsuren niet het ijs op.


Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het jeugdschaatsen kan via info@ijsburg.nl. Ook voor een gratis proefles kun je je hier aanmelden.

Schaatsen zijn eventueel in gratis in bruikleen. Neem gerust contact op met IJsburg.


Evenementen

Gedurende het schaatsseizoen op de Jaap Edenbaan worden een aantal evenementen georganiseerd, zoals de Sinterklaasviering, de mini-Elfstedentocht, schaatsen-lopen-schaatsen, het diplomaschaatsen en de traditionele seizoenafsluiting in de sporthal van het Duran Sportcomplex.

Zie ook www.ijsburg.nl voor beperkte plaatsen voor het volwassenen schaatsen onder begeleiding op maandagavond!

 

 

 

leeftijd 
vanaf 5 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 7 oktober 2016, 08:41 uur
Deel dit: