Aanbod

Zomeraanbieding: Deep Relaxation Massage & Healing

Wat doe jij om Ontspannen de zomer in te gaan?

Want zeg nou zelf, je probeert vast zo gezond mogelijk te eten, regelmatig te bewegen en hier en daar een moment te vinden om te relaxen. Vaak voelt juist dat ontspanningsmoment te kort en te vluchtig.WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Wij, Jeanien & Jeanine, nodigen je uit voor een Charge Up & RELAX ZomerActie.
Wij zorgen er voor dat je door middel van een STRESSRELIEF MASSAGE en een DEEP RELAXATION HEALING op elk niveau (mentaal, fysiek, emotioneel) zo diep ontspant, dat je de Summervibes direct ervaart en deze vast kan houden.

WAT KRIJG JIJ VAN ONS:
-zeer deskundige ervaring
-liefdevolle persoonlijke aandacht
-ontspanning en heling op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
-hoogwaardige essentiele oliën
-geneeskrachtige kruidenthee

Looptijd: van 14 juni tot en met 26 augustus 2016
Tijdsduur behandelingen: 2 x 60 = 120 minuten pure wellness
Bijdrage: normaliter 150 euro, je bespaart NU met Zomerkorting 45 euro en je betaalt 105 euro.
Locatie: Jan Vrijmanstraat 299, Amsterdam IJburg
Je kunt je afspraak boeken via jeanien@banyancentrum.nl of bel naar +31 (0)6 333 333 30

WIE ZIJN WIJ:
Jeanien Eertink en Jeanine van der Vlies hebben elkaar gevonden in hun passie voor het werken in de wellness en gezondheidssector, Zij werken beiden op maat en kijken naar de client in zijn geheel en wat deze op dat moment nodig heeft.

JEANIEN EERTINK:
Jeanien is gecertificeerd shiatsu en holistisch masseur en docent en werkt in haar praktijk vanuit de holistische visie. In Banyan Centrum stemt Jeanien de massages en behandelingen op jou af. Of je nu voor ontspanning, preventief, een klacht of nazorg komt, je lichaam vraagt om gevoeld en met aandacht aangeraakt te worden.

Bij Stresss-Relief massage worden maar liefst 8 verschillende essentiële oliën gebruikt (met ieder een specifieke werking) om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken, ontstekingsreacties in het lichaam tegen te gaan en het autonome zenuwstelsel in balans te brengen. De techniek werkt specifiek op herstellen van de Homeostase (het natuurlijk vermogen van je lichaam om balans te vinden) en het minimaliseren van verstoringen hiervan.De massage wordt gegeven op je rug, handen en voeten en de kracht zit in de dieptewerking. De geurige oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit, worden op de reflexzones aangebracht en daardoor snel opgenomen in je bloedbanen en het zenuwstelsel. Niet stevig, maar juist licht waardoor je heerlijk ontspant en nog uren nageniet van de werking van de oliën/blends. Elke etherische olie – er zijn er acht – heeft een specifieke werking: de ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op je immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. Ik heb zelf ervaren dat Aroma stress-relief massage ook een positieve invloed heeft op herstel na sportprestaties.

Wat zijn essentiële oliën
Dit zijn 100% natuurlijke aromatische werkzame bestanddelen gewonnen uit planten (gebruikt door oude culturen) die 50 tot 70 keer krachtiger zijn dan kruiden. Dit omdat ze doordringen tot diep in de cellen, waardoor ze werken op je fysieke lichaam én emoties. Ook doden ze virussen, bacteriën, parasieten en schimmels en dragen ze bovenal bij aan een natuurlijke zorg voor je gezondheid.
Voor meer informatie: www.banyancentrum.nl

Drs. JEANINE VAN DER VLIES
Jeanine is oprichter van Shine Company en van huis uit therapeut (integratief psychotherapeut, hypnotherapeut en yogatherapeut) en Kundalini yoga & Meditatielerares en Meditatief Healer. Met haar zeer ruime meditatie-ervaring, het werken vanuit shunya (meditatieve toestand waarin alles een is), haar kennis van het onbewuste en het werken met hypnose, is zij een expert in het zich laten ontspannen van mensen op zowel mentaal, emotioneel en fysiek niveau.
Het is haar missie om je te helpen om in balans te komen, je diep te ontspannen, je te healen (maw weer ´heel te maken´ ) en je zo dichter bij jezelf te brengen.

Wat is Meditatieve Healing?
Dit is een ander woord voor Sat Nam Rasayan Healing, een eeuwenoude meditatieve vorm van healing oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet. Het maakt deel uit van de Kundalini Yoga traditie en is een zachte en tegelijkertijd krachtige manier van healing. Sat Nam Rasayan werd eeuwen lang in het geheim beoefend maar is sinds 30 jaar voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Hoe werkt de Healing?
Tijdens een Sat Nam Rasayan healing gaat de healer in een diepe meditatieve staat waar alles een is (shunya). Vanuit dit eenheidsgevoel gaat hij/zij in relatie met de patiënt en ervaart wat er speelt op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. De healing vindt plaats wanneer de healer simpel gezegd alles wat hij ervaart oplost.
Als client ervaar je tijdens en na de behandeling een diepe ontspanning, laat je verstoorde energiepatronen los en bereik je een nieuw niveau van evenwicht en flow. Ook kan er inzicht ontstaan in de achtergronden van een ziekte of een probleem.
Voor meer informatie: www.shinecompany.nl

Wij kijken uit naar je komst!

Jeanien & Jeanine

Illustration
 
Geplaatst op 24 juni 2016, 12:57 uur
Deel dit: