Aanbod

De kracht van de Geboorteklank: verlicht geboortestress bij de baby

Yoga/meditatie/mindfullness
Illustration

In de baarmoeder voelt een baby al wanneer de moeder stress heeft, wat de groei en (hersen)ontwikkeling kan beïnvloeden. 

Ook de bevalling is een stressvolle ervaring voor een baby. Het wordt uit een veilige bubbel, met de nodige druk en geweld, in een nieuwe, koude, verlichte omgeving geperst.  

Die eerste 1000 dagen (vanaf de conceptie) zijn bepalend voor de ontwikkeling en groei van kinderen. En veel stressvolle ervaringen in de eerste 1000 dagen kunnen leiden tot tal van aandoeningen. 

Op korte termijn uit zich dit in niet kunnen of willen slapen, moeite hebben met drinken of met slikken en het teruggeven van voeding. Ook huiduitslag en buikkrampjes kunnen symptomen zijn van het niet kunnen verwerken van opgebouwde stress. 

Op de lange termijn veroorzaakt stress stagnatie van de hersenontwikkeling en tast het ook het immuunsysteem aan. ADD en ADHD kunnen gevolgen zijn van babystress, maar ook verslavingen, obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten en darmproblemen. 

Veel van deze ziektes en verstoringen kunnen eenvoudig voorkomen worden. De Geboorteklank is een enorme uitkomst. 

Het biedt een oase van rust en ontspanning, waardoor de baby zich kan ontspannen, stress loslaat en het kleine lichaampje zich herstelt. Waardoor het welzijn verbetert, zich veilig voelt en optimaal groeit en ontwikkelt. 

De Geboorteklank resoneert diep met de baby en:

 

Vermindert stress en angst bij baby's
Verbetert het slaappatroon, ook van de ouders
Voorkomt overmatig huilen; de baby voelt zich veilig en geborgen
Bestaat al eeuwenlang en is een bewezen methode
Geeft ouders een krachtig hulpmiddel in handen
Versterkt de band tussen ouder en kind
Is 100% natuurlijk en veilig

Het is de persoonlijke klank van de baby, waar het mee geboren wordt. Een baby herkent de klank, die diep resoneert en die veilig en vertrouwd voelt. 

Voor (aanstaande) ouders die zich bewust zijn van de impact van de bevalling op hun baby en hier de meest natuurlijke en effectieve oplossing voor zoeken, is de Geboorteklank een welkome, essentiële en natuurlijke methode.

 

Illustration
 

Geplaatst op 26 februari 2024, 11:25 uur
Deel dit: