Aanbod

Coaching met inzet van de natuur

Coaching, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

'Wat is fijner dan ín de natuur, met inzet ván de natuur in contact komen met jouw eígen natuur?'

Je voelt je misschien al een tijdje moe, onrustig, gehaast, of overprikkeld. Je hebt het gevoel dat je steeds van alles moet, niet genoeg tijd hebt of niet aan jezelf toekomt. Misschien sta je op het punt om een grote beslissing te maken, maar voel je tweestrijd of aarzeling. Misschien heeft er een grotere levensgebeurtenis al plaatsgevonden. Een verlies, een verandering die je aan het wankelen lijkt te brengen.

Een mens creëert, vaak in relatie met de mensen om zich heen, patronen die inslijten. Een mens past zich aan, natuurlijk, maar verliest soms ook zichzelf in de waan van de dag. Wanneer heb jij voor het laatst stilgestaan hoe het echt gaat met de belangrijkste persoon in jouw leven, namelijk jijzelf? Gun jij jezelf deze periode wat momenten van reflectie, om daarna weer met bewustwording verder op reis te gaan?

Waarom natuurcoaching?

De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat bent te luisteren naar je innerlijke gevoel en stem.

Door te wandelen kom je in beweging, dat wat vastzit, komt ook in beweging. De mens is onderdeel van de natuur, dat maakt dit proces ook een natuurlijk proces.

Als coach in dit traject ga ik ervanuit dat de client/coachee voldoende basis heeft om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de wenselijke verandering. Je kan als client (weer) leren vertrouwen op je eigen wijsheid. 

De sleutel van het proces is ‘gewaarwording’. Dat wat gezien, ervaren of bewust wordt, zal automatisch veranderen, op jouw moment.

' if you dream it, you can do it'.   Is het moeilijk hierin te geloven? 

Toelichting:

Ik begeleid jou in een proces van 5 stappen, 5 sessies. Deze sessies duren gemiddeld een uur. Hou rekening met een half uur uitloop. Draag comfortabele kleding, neem een regenjas mee als er regen voorspeld is en draag goede schoenen.

Vooraf bied ik een gratis  intake aan, via facetime of telefonisch. Voor je vragen en een korte kennismaking.

De eerste sessie kunnen we los afspreken. Ik reken hiervoor 150,- . Deze sessie zal al heel veel inzicht geven. Misschien wel de helderheid waar je al een tijdje naar verlangt. 

Als je besluit door te gaan, reken ik voor het hele traject, de 5 sessies totaal,  650,- . Deze investering in het manifesteren van jouw droom, jouw plan naar het leven waar jij naar verlangt. Hoe voelt dat? Ben jij dat waard?

Uiteraard ben ik een ervaren begeleider van processen. 

Mijn hele leven verdiep ik mij al in wat mensen drijft en verbindt en ik blijf nieuwsgierig naar de ontmoeting. Na mijn studies maatschappelijk werk en sociologie begeleid ik al jaren (zorg)organisaties, teams en mensen 'in transitie'. In tijden van verandering ontstaat er 'chaos' en in die periode van het even niet weten, is het zinvol rust en vertrouwen te vinden in relfectie en support.

Het is fijn te ervaren dat je in een tijd van verandering iets heel groots voor jezelf kan betekenen, namelijk het zelf-vertrouwen vinden, dat je de weg bewandelt die voor jou is weggelegd. 

Flux betekent de drang naar bewustwording en begrip van het leven. Flux duidt op omstandigheden waarin verandering gaande is, en de uitkomst onzeker is.

Ik ontmoet je graag!

Brenda

Flux Advisering en coaching

 

 

 

 

 

 

 

leeftijd 
vanaf 20 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 23 december 2023, 20:15 uur
Deel dit: