Aanbod

NEEM DE REGIE OVER UW EIGEN LOOPBAAN

Coaching

Uw loopbaan begint bij de start van uw eerste baan. Plezier in het werk houden betekent uzelf ontwikkelen, reflecteren op wat u gedaan heeft en hoe u verder wilt met uw loopbaan.

Bij ons neemt u de regie van uw loopbaan in eigen hand.  Wij ondersteunen u bij het vaststellen van uw doelen en het helder krijgen van uw keuzes. Onze rol is goed te luisteren en door te vragen. Wij denken pragmatisch en in oplossingen.

Neem de tijd voor uw eerste stap “een kosteloos kennismakingsgesprek”

Advies over studie en beroepskeuze| m.b.t. lastige werksituaties| over zinvolle invulling van je loopbaan| omtrent uw CV-sollicitatiebrief en sollicitatiegesprek.

In een eenmalig gesprek van 1,5 uur kunt u op weg geholpen worden om de juiste stappen te zetten.

 Coaching loopt u vast of dreigt u vast te lopen binnen uw werk, een coach kan samen met u er weer voor zorgen dat u met veel plezier en naar ieders tevredenheid naar het werk gaat.

In een van te voren vast te stellen aantal coaching gesprekken van 1 uur heeft u helder waar de schoen wringt en bent u in staat de wenselijke en noodzakelijke stappen te nemen.

Loopbaan|outplacement|re-integratietraject door reorganisatie baan kwijt? niet op de juiste werkplek of  bij de juiste werkgever zitten? wegens fysieke en/of mentale beperkingen op zoek naar de juiste functie en werkgever? Het traject biedt u de juiste begeleiding naar een baan die bij u past.

Na afloop van het traject staat u in ieder geval met 1 been en misschien al met 2 benen in uw nieuwe functie.

 

Uw loopbaan in eigen hand!

 

 

 

 

 

 

 

U heeft vast vragen

Bel of mail

 

Maria Himmelreich

Adviseur

020-2216083

06-29512035

maria.himmelreich@himmelreich.nl

www.himmelreich.nl

leeftijd 
vanaf 0 jaar
Geplaatst op 12 september 2014, 15:47 uur
Deel dit: