Aanbod

Hypnotherapie, Coaching & Training IJBURG

Coaching, Therapie, Cursus/les/workshop/training
Hypnotherapie, Coaching & Training IJBURG


• Heb je moeite om je te ontspannen?
• Wil je graag veranderen maar je weet niet hoe?
• Zijn er hectische omstandigheden in je prive leven?
• Voel je je vaak moe en zonder energie?
• Ben je op zoek naar een manier om aan problemen te werken?

Methode
Dan kunnen persoonlijke gesprekken of een training met een hypnotherapeut je helpen. In de training leer je belemmeringen te overwinnen. Je leert in vier tot acht bijeenkomsten beter met stress om te gaan, zowel op het werk als privé. Daarnaast leer je methoden en technieken om blijvend effectief met belemmeringen om te gaan.

Hypnotherapie
Hypnose in therapeutisch kader wordt gezien als 'een doelgerichte focus', waarin een cliënt zich losmaakt van de feitelijke werkelijkheid en opgaat in een eigen innerlijke werkelijkheid. Hieraan voorafgaand ervaar je onder begeleiding dat het eigen trancevermogen door jezelf is op te wekken. Dit wordt trance-inductie genoemd.

Gratis intakegesprek
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek van een half uur, worden je wensen en doelen besproken. Aan het einde van het gesprek ontvang je een advies. Het eerste gesprek is een intake en tevens een training, zodat je meteen kennis maakt met de manier van werken, je kunt naar aanleiding hiervan bepalen of de aanpak je aanspreekt en je hiermee verder wilt.

Termijn & tarieven
Zowel de persoonlijke als de groepstrainingen zijn kortdurend, de termijn is afhankelijk van de vraag waarmee je komt en varieert gewoonlijk tussen de vijf en acht trainingen van een uur. Het tarief voor een persoonlijke training is €60,00* per uur of 200 euro voor een training van vier sessies van een uur. Het tarief voor een groepstraining is €15,00 euro per uur. *

Voor meer informatie of aanmelding:
Jim Peters en Josef Scorsello, Cek IJburg
Telefoon: 020 -6684402
Email: cekopijburg@gmail.com
De training wordt gegeven door ervaren psychologen getraind en gecertificeerd voor Coaching & Hypnotherapie.

Geplaatst op 15 april 2013, 15:00 uur
Deel dit: