Activiteit

Magic Circus betovert IJburg met BAGAGE

di 7 mei 2024 - do 9 mei 2024 , 16:00 - 17:50 uur
Illustration

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus verrast met de nieuwe voorstelling BAGAGE. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken. Magic Circus schittert van dinsdag 7 t/m donderdag 9 mei dagelijks om 16:00 uur op het Joris Ivensplein te IJburg.

Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een triple trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Bagage, je kunt niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit, mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.

Met "BAGAGE" bewijst het Magic Circus alweer dat het mogelijk is om modern circus gezellig te maken voor de hele familie. Pak ze bij elkaar en reis af naar het Magic Circus, het oudste én modernste tentcircus van Nederland. 

Stadspas Amsterdam Actie

De Stadspas Amsterdam biedt kinderen in de leeftijd van 3 t/m 14 jaar met een geldige Stadspas de mogelijkheid om samen met één begeleider voor slechts €1,- p.p. het circus te bezoeken. Deze actie kan ook online gereserveerd worden.

Kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter. Kaarten zijn verkrijgbaar via de www.magic-circus.nl of vanaf 30 minuten voorafgaand aan elke voorstelling aan de circuskassa.

Locatie
Joris Ivensplein
Kosten toelichting
vanaf € 20,50 | Kinderen van 3 t/m 14 jaar met een geldige Stadspas Amsterdam kunnen samen met één begeleider voor €1,- p.p. naar het circus.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Omschrijving doelgroep 
Gezellige mensen die houden van acrobatiek en cultuur in de leeftijd van 3 t/m 125 jaar.
start / einde
Gestart op di 7 mei 2024. Beëindigd do 9 mei 2024

Documenten
Deel dit: