Activiteit

in aandacht wandelen

vrijdag 19 april 2024 , 9:00 - 10:15 uur
Illustration

Wandel je mee? Heb je behoefte aan 'even niets aan je hoofd'? Misschien ken je het effect van meditatie, of mindfullness, misschien ben je vooral nieuwsgierig naar het effect? Het is een ontspannen manier om weer even te landen in jezelf.

Wat gaan we doen?

75 minuten rustig wandelen, in stilte, met begeleiding van een ervaren coach/begeleider van meditaties, kan al zorgen voor een enorm effect. We wandelen in het Diemerpark. ik zal een wandelmeditiatie begeleiden. We maken contact met onze zintuigen en de natuur om ons heen. Afhankelijk van hoe deze sessie verloopt, zal ik nog een oefening voorstellen uit de natuurcoaching.

We lopen in een kleine groep, maar alle aandacht mag naar jezelf!

Naast mijn werk als strategisch adviseur, ben ik natuurcoach en ik heb jarenlang yoga en meditatie lessen verzorgd. 

Ik ben dol op de natuur, en breng daar veel tijd door. Ik ben benieuwd of dit aanbod op IJburg aanslaat. De wandeling gaat hoe dan ook door of er 1 aanmelding is of 8.

Wat kost het?Ik vraag 15,- en dit mag je cash voldoen.

We verzamelen op de parkeerplaats bij de sportclub in het Diemerpark. Daar in ik eerst het geld en maken we even kennis, en kan ieder z'n fiets kwijt. Het is fijn om de sessie in stilte te eindigen, zodat iedereen de rust lekker kan vasthouden.

Voor vragen en graag even aanmelden: brenda@flux4you.nl of app/bel 06-13509044

tot gauw! 

Brenda Berkhout

Locatie
parkeerplaats
Doelgroep
Alle volwassenen
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit: