Activiteit

Eilandtafel: luie lunch met wijnproeverij op Pampus - zondag 21 april

zondag 21 april 2024 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

De eilandtafel: Luie lunch

Lekker lange, late lunch met fijne wijnproeverij 

Zondag 21 april 2024

We zijn er weer, de eilandtafel popt op! Dit keer op zondag 21 april van 14 tot 17 uur met als thema wijn, want wijn is fijn. En wat is er fijner dan wijner? Wijnen op een eiland. Een ontspannen boottochtje, rondje eiland, genieten van het fort. En dan, aan tafel! 

Eiland

Een dagje Pampus is altijd het leukste uitje! Daarom combineren we de Eilandtafel graag met een bezoek aan het museum. Je kiest zelf een heenvaart vanuit Muiden, zodat je fijn de tijd hebt om Pampus met al je zintuigen te ervaren. Voetjes in het frisse gras, genietend van de uitzichten, haar in de wind…

Aan tafel

Schuif gezellig aan, de tafel is gedekt en er is plek voor iedereen. Maître Anne en Chef Diane zorgen voor een warm, wijs welkom. Ze nemen je graag mee in de filosofie van koken op Pampus, een kijkje in het brein van deze virtuoze  gastronomische vedetten. We serveren een lekker langzame 4-gangenlunch. Mooi in het seizoen, fris-vers en altijd met een verhaal.

Aan de wijn

De wijn, de ster van vandaag! Voor de gelegenheid brengen lekkere-dingen-specialisten Jeroen en Reinier, de fijnste wijnen uit Rheinhessen. We gaan maar liefst 8 wijnen proeven van de kleine producent Müller - Dr Becker. Acht en misschien nog wel een bonusslokje van het een of ander. Want van de wijnen van wijnmaker Jochen krijg je nooit genoeg.

We gaan serieus aan de proef, met een grap en een grol. Geen wijncollege, maar lekker proeven. We drinken textbook Riesling, vol mineraal en stuif; Chardonnay om ja tegen te zeggen; Rosé waar Martien Meiland sprakeloos van wordt en meer! Meer? Jazeker! Jochen maakt een aantal wijnen in Bourgognestijl - vergeet Chablis, Jochen is je nieuwe Ami!

Ja ik wil

Dat dachten we al! We dekken een gezellige tafel, met beperkt plek - eerst komen is eerst malen. We bieden je ook nadrukkelijk de mogelijkheid om alleen te komen, schuif aan - eten en drinken verbroedert. Het diner, met alle proefglaasjes wijn, water, koffie, thee en gezelligheid kost 85 euro per persoon. Je kunt je aanmelden door te mailen naar Anne@pampus.nl. Geef even aan met hoeveel personen je komt, dan ontvang je een tikkie voor de betaling.

Je retourtje met de boot en entree tot het eiland kun je via de Tickets naar Pampus boeken. Je kunt zelf een afvaarttijd kiezen. We gaan om 14 uur aan tafel, dus de laatst mogelijke heenvaart is 13.30 uur. Om 17 uur varen we samen weer terug.

Tot dan!

 

Locatie
Forteiland Pampus
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Meld je aan
Deel dit: