Activiteit

Kennismaking met de tijdelijke zonneweide Strandeiland

woensdag 17 april 2024 , 17:00 - 19:00 uur
Illustration

Voor niets gaat de zon op, en daar maken wij graag GOED gebruik van. We nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking met onze coöperatieve zonneweide van, voor en door Amsterdammers! Het is onze missie om met de energietransitie armoede en kansenongelijkheid tegen te gaan en alles wat waarde heeft in de wijken van Amsterdam en Weesp te behouden.  
  
Wanneer? Op woensdag 17 april ontvangen we je graag vanaf 17:00 uur. 
Waar? In het Strandlokaal, Pampuslaan 505, 1087 HP Amsterdam.  
Wat? Een ontmoeting waarbij we met je in gesprek willen gaan over de zonneweide, onze missie en jouw ideeën.  
 
Wat kunt u verwachten?   
Verken de zonneweide: wij nemen je graag mee langs de wonderen van onze zonneweide. Leer over de technologie achter zonne-energie en de impact ervan op jouw gemeenschap en de omgeving. 
Inspirerende gesprekken: kom in gesprek met buurtbewoners, deel jouw ideeën en ervaringen, en laat je inspireren door verhalen van mensen die al actief zijn in de wereld van duurzame energie (of dat graag zouden willen worden). 
Festiviteiten voor het hele gezin: bouw mee aan onze LEGO-maquette van de zonneweide en de ecologie er omheen, doe mee met onze kleurwedstrijd of neem een kopje koffie. Er is genoeg te beleven! 
Doe mee: ontdek hoe je mee kunt doen en zo samen met ons een verschil kunt maken voor de stad én de Amsterdammers die dat het meest nodig hebben. 
  
Je kunt je aanmelden via onderstaande link, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. Kom langs tussen 17:00 en 19:00 uur en bouw samen met ons aan een eerlijker en duurzamer Amsterdam voor iedereen! https://www.cooperatiegoed.nl/strandeiland-kennismaking/ 
  
Tot dan! 

Locatie
Strandlokaal IJburg
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: