Activiteit

Themadag "Omgaan met conflicten"

zaterdag 6 juli 2024 , 10:00 - 16:30 uur
Illustration

Omgaan met conflicten

“Als ik getriggerd of boos wordt, weet ik niet meer wat ik moet zeggen of doen.” “Alles wat ik zeg lijkt het conflict alleen maar erger te maken”. “Waarom raakt dit mij zo?”. Conflicten kunnen ons zoveel tijd en energie kosten en lijken soms zo uitzichtloos dat we er wanhopig van kunnen worden.

Op deze themadag gebruiken we de processen en elementen van Geweldloze communicatie om ons licht te laten schijnen op conflicten en lastige situaties. Wat doe je als je getriggered wordt? Als je niet meer in staat bent om vanuit zelfverbinding te reageren? Hoe komen we weer met onszelf en de ander in verbinding? En wat kunnen we doen als dat niet lukt? We gaan onderzoeken wat er in ons en de ander geraakt wordt, en gaan oefenen hoe we dit kunnen horen en uiten.

Deze 1-daagse training wordt gegeven op 6 juli 2024 van 10:00u tot 16:30u in De Vrijman in Amsterdam. De cursus is voor iedereen die al eerder een training Verbindende communicatie heeft gevolgd bij Equanimity of elders en op zoek is naar meer verdieping. 

Over Geweldloze communicatie
Geweldloze Communicatie is een manier van communiceren die gericht is op verbinding. Hoe hoor je elkaar echt en maak je weer contact? Dit is geen ingewikkelde of vermijdende manier van communiceren maar het gaat over grenzen aangeven, helderheid scheppen, zijn wie je bent en emoties de ruimte geven. 

Meer weten of aanmelden? Ga naar https://equanimity.nu/thema-trainingen/

Locatie
De Vrijman
Kosten toelichting
Beperkt budget: € 110 / Particulieren: € 170 / Via werkgever: € 295
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
maximum aantal deelnemers
12
Deel dit: