Activiteit

Themadag "Dealen met dilemma"

zaterdag 8 juni 2024 , 10:00 - 16:30 uur
Illustration

Dealen met dilemma

“Ik wil de knoop doorhakken, een beslissing nemen en iedere keuze lijkt weer een ander probleem op te leveren!”
Soms is kiezen lastig. Weet je niet of je nou wel of niet een andere baan wilt zoeken? Twijfel je of je wel of niet een feest wilt geven? Weet je überhaupt niet wat te doen om uit de situatie waar je in zit te komen?

Welke vraag dan ook, of je nu een “grote” of “kleine” vraag hebt, we gaan samen onderzoeken wat de ja en nee keuze jou brengen. We doen verschillende oefeningen om helderheid te krijgen over jouw dilemma, de opties en de behoeften die je zo kan vervullen. Wil je graag kijken hoe Verbindende communicatie je kan helpen met helderheid zodat je een keuze kunt maken? Wil je je graag nog verder verdiepen in en oefenen met Geweldloze communicatie? Doe dan mee!

De cursus is voor iedereen die al eerder een training Verbindende communicatie heeft gevolgd bij Equanimity of elders en op zoek is naar meer verdieping. Deze 1-daagse themadag wordt gegeven in Centrum voor Bewustwording De Vrijman in Amsterdam van 10.00 tot 16.30.

Over Geweldloze communicatie
Geweldloze Communicatie is een manier van communiceren die gericht is op verbinding. Hoe hoor je elkaar echt en maak je weer contact? Dit is geen ingewikkelde of vermijdende manier van communiceren maar het gaat over grenzen aangeven, helderheid scheppen, zijn wie je bent en emoties de ruimte geven. 

Meer weten of aanmelden? Ga naar https://equanimity.nu/thema-trainingen/

Locatie
De Vrijman
Kosten toelichting
Beperkt budget: € 110 / Particulieren: € 170 / Via werkgever: € 295
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
maximum aantal deelnemers
12
Deel dit: