Activiteit

NEI Tea: de enige proeverij waar je slanker van wordt!

vrijdag 22 maart 2024 , 14:00 - 16:30 uur
Illustration

Gezond genieten doe je tijdens deze unieke en leerzame NEI Tea van HealthyLijf op IJburg. Proef lowcarb, glutenvrij en lactosevrij!

Dit doe jij jezelf (én een vriendin met dezelfde afvalwens) toch graag kado?

Voor wie? De 40+ vrouw die:

  • Van lekker eten wil genieten dat wel gezond
    en ‘slank’ is
  • Helemaal klaar is met diëten, jojoën, en terugvallen
    in oude patronen.
  • Écht achter haar afvalwens staat maar meer nodig heeft om uit de vicieuze cirkel te komen
  • Het aandurft op een diepere, energetische laag getest te worden.

Wat kun je verwachten tijdens de NEI Tea? 

Het creëren van balans, op de weegschaal, in je lijf en in je leven.
Dit – én heerlijke thee met hapjes- staat centraal tijdens deze exclusieve en huiselijke bijeenkomst met een kleine groep vrouwen. Je ontdekt wat ervoor nodig is om jouw vastgelopen afvalproces te doorbreken, inclusief direct toepasbare tips. Uniek is de persoonlijke NEI-test waarmee je een verrassend voorproefje krijgt van emotionele blokkades die jouw afvalsucces steeds hebben gesaboteerd. 

Na de NEI Tea ga je gegarandeerd met een smile het weekend in. Met een schat aan nieuwe informatie over game changers in jouw afvalproces. En vooral met veel meer vertrouwen dat jouw afvaldoel wel degelijk haalbaar is.
 

Wat is NEI?


“Met NEI doorbreek je emotionele blokkades en kom je in balans.” 

Neuro Emotionele Integratie is een methode waarmee in je onderbewuste de oorzaak van een fysieke of emotionele ‘klacht’ of beperkende overtui- ging wordt gevonden. De gevonden blokkades worden eenvoudig geïntegreerd. Door deze reset in je energetisch systeem doorbreek je wat ‘vast’ zat, gaat alles weer stromen en ervaar je succes waar het voorheen tegen zat.

Van klacht naar kracht! 

Speciale aanbieding : 

Boek een NEI TEA voor € 27,-
en neem een vriendin gratis mee! 

Meld je nu aan voor de 'NEI’ Tea!

Heb je de op IJburg verkrijgbare flyer in handen (oa Holland & Barrett en Vrijburcht), dan scan je de QR code, check je de eerstvolgende datum en reserveer je snel je plek.  Vol = (echt) vol.  Je kunt je ook aanmelden voor de wachtlijst van de volgende NEI Tea.

Met deze QR code is je investering voor de NEI Tea slechts € 27,- én
mag jij een vriendin - die net als jij wil investeren in het bereiken van een gezond gewicht- meenemen. Wie gun jij dit heerlijke en bijzondere cadeau?

Boek direct

Je kunt ook rechtstreeks naar de reserveringspagina.

Over HealthyLijf 

HealthyLijf is een praktijk voor voedingsadvies, gewichtsbeheersing, natuurgeneeskunde en NEI Therapie, van Patricia Woestenburg. 

In het unieke HealthyLijf programma reken je af met saboterend gedrag en terugval, val je onbelemmerd af en behoud je eindelijk je streefgewicht.

www.healthylijf.nl 

Instagram : healthylijf.s 
Whatsapp of telefoon: 06-18483193

 

 

Locatie
De NEI Tea vindt plaats in huiselijke sfeer op het praktijkadres van HealthyLijf (IJburg)
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
27 euro (50% korting voor 2e persoon)
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Omschrijving doelgroep 
De 40+ vrouw die : - Van lekker eten wil genieten dat wel gezond en ‘slank’ moet zijn. - Helemaal klaar is met diëten, jojoën, en terugvallen in oude patronen. - Zich bewust is van sabotagegedrag op het gebied van gezondheidsdoelen en hiermee wilt afrekenen -Écht achter haar afvalwens staat maar hulp kan gebruiken om uit de vicieuze cirkel te komen - Het aandurft op een diepere, energetische laag getest te worden.
Documenten
Deel dit: