Activiteit

CINEMA IJBURG #5 / Fellini’s 8½ @ Baggerbeest

vrijdag 15 maart 2024 , 19:30 - 22:30 uur
Illustration

CINEMA IJBURG

Cinema IJburg nodigt je elke 2 weken uit voor een filmvertoning op een bijzondere locatie. Deze week zijn we te gast bij kunstenaarsgemeenschap Baggerbeest in de sluisbuurt en presenteren we Otto e mezzo (1963, Federico Fellini)

"Otto e mezzo" neemt ons mee op een verbluffende reis door de creatieve geest van regisseur Federico Fellini. De film volgt de belevenissen van Guido Anselmi, een filmregisseur die worstelt met zijn artistieke visie te midden van persoonlijke en professionele chaos. Terwijl Guido worstelt met een creatieve impasse, worden we ondergedompeld in zijn dromen, herinneringen en fantasieën. De grens tussen realiteit en verbeelding vervaagt terwijl Guido probeert zijn volgende meesterwerk te creëren. "Otto e mezzo" biedt een betoverend inzicht in de complexiteit van creativiteit, de worstelingen van een kunstenaar en de zoektocht naar persoonlijke vervulling te midden van een zee van verwachtingen en druk. 


Programma en Tijdschema:

19.30 uur: Deuren open
20.00 uur: Start Korte Film
20.30 uur: Start van de hoofdfilm (Otto e mezzo)
Locatie: Baggerbeest/ Rudi von Dantzigstraat 1 t/m 15 (kom naar de hoofdingang, boven de bar/pizzaria)

Reserveringen: Om je plek te reserveren, stuur een e-mail naar cinemaijburg@gmail.com.

Locatie
Baggerbeest is heg culturele ankerpunt van de stadswijk-in-wording: de Sluisbuurt. Met een gezellige bar, een zaal voor programmering, een buurtatelier en tientallen werkruimtes voor kunstenaars en creatieve bedrijven, is het de nieuwste hotspot van Zeeburgereiland.
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Op donatie
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Documenten
maximum aantal deelnemers
60

Aantal aangemelde deelnemers: 4

Deze mensen komen:
- Edoardo Taddia
- Eleonora Mauro
- Giulia Rosina
- Riekje van Osnabrugge

Meld je aan
Deel dit: