Activiteit

Artist / Motivational Talk - Jurjen van Houwelingen

zaterdag 10 februari 2024 , 15:30 - 16:00 uur
Illustration

Jurjen was een succesvol functionerend mens, totdat een goedaardige hersentumor hem van de ene op de andere dag invalide maakte door een Niet Aangeboren Hersenafwijking. Vanaf dat moment is Jurjen bijna volledig blind (slechts 5 graden van de 180); alles gezien als door een rietje. Groot spreker was hij al, maar door zijn beperkte leven meer invulling te geven, heeft hij zich steeds meer toegelegd op het maken van kunst. Zijn werk is zeer typerend door zijn dagelijkse beperking. Fijnlijnigheid met een grote rechtheid, kleurrijk op het doek gezet.  

In zijn motivational talks vertelt Jurjen vanuit zijn persoonlijke journey hoe je kunt omgaan met tegenslag en veerkracht kunt ontwikkelen.

Tijdens de MEMBERS ONLY kunstverkoop is het werk van Jurjen te koop. Ook neemt Factor IJ een aantal werken van Jurjen op in de uitleencollectie dus wie weet hangt een van zijn werken binnenkort bij jou boven de bank.

Ben je benieuwd naar de kunstwerken en het inspirerende verhaal van Jurjen? Kom dan zaterdag 10 februari om 15.30 naar Factor IJ voor een Artist Talk met Jurjen van Houwelingen.

 

Locatie
Factor IJ
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: