Activiteit

Levensverhalen Schrijven in Factor IJ

zaterdag 20 januari 2024 , 3:00 - 5:00 uur
Illustration

We leven in een vrij land. Hebben recht op vrije meningsuiting. In deze groep gebruiken we onze vrijheid om ons eigen levensverhaal vorm te geven. Zonder oordeel. Nieuwsgierigheid is onze leidraad.

Zelf schrijf  ik op deze manier sinds ik (in 1988) Gestalt therapeut werd en ontdekte dat mensen zoveel boeiender zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Inspiratie vinden we in mijn boek Levensweg met kaarten, die ons bewust maken van onze basis angsten en behoeftes. Inspiratie vinden we ook in Factor IJ waar kunstenaars hun verhaal in beelden vertellen. Tekenen is ook schrijven. 

Nora Zsofia en ik (Tine van Wijk) zijn iedere woensdagmiddag van 2-4 uur in Factor IJ om te luisteren naar jullie verhalen en de onze te delen. 

Als je interesse hebt kom dan zaterdag 20 januari om 3 uur naar Factor IJ waar we een voorproefje geven. De introductie is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Mee doen op woensdag kost eenmalig €30 voor het aanschaffen van Levensweg met ruim 20 inspiratiekaarten. Aanmelden zou fijn  zijn, maar is niet  noodzakelijk: 06 54 27 21 28 of info@tinevanwijk.nl

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Consumpties voor eigen rekening
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Vrouwen en mannen die altijd al een boek of een verhaal over hun leven wilden schrijven
Illustration
Inspiratie kaarten om je basis angsten te overwinnen door je basis behoeften te vervullen en te voldoen aan de eisen die het leven stelt
Documenten
Deel dit: