Activiteit

Familieopstellingen

zondag 4 februari 2024 , 11:00 - 16:30 uur
Illustration

"problemen zijn oplossingen"

Op zich een bijzondere uitspraak, toch? Het klinkt heel tegenstrijdig, een probleem is toch een probléém? En dat wil je niet. Een probleem moet zo snel mogelijk opgelost worden.

Dat klopt wel maar...

... het is een sturing vanuit je analytische vermogen. Van daaruit merk je een probleem op, analyseer je, en dan bedenk je een oplossing. In heel veel gevallen is dat ook het juiste om te doen. Als je b.v. een lekke band hebt, dan plak je die. Probleem opgelost.

Maar wat nou...

... als je aanloopt tegen terugkerende, hardnekkige en moeizaam te doorgronden problemen en patronen? Dan is er iets anders nodig. Als je b.v. elke keer dat je op je fiets stapt een lekke band hebt, dan kun je wel blijven plakken. Maar wat wil dit in werkelijk 'zeggen'. 

Dat soort problemen wil niet 'opgelost' worden. Het is een oplossing voor iets anders in het systeem dat aandacht vraagt. Mischien eens tijd om hierbij stil te staan. En dan aan te kijken wat nodig is. 

Dat is wat in een opstelling zichtbaar kan worden!

Je kan zelf een vraag inbrengen. Maar je kan ook als representant aansluiten. Beide kunnen heel inzichtgevend, helend en verklarend zijn. 

Zondag 4 februari 11-16:30 uur

Zondag 10 maart 11 - 16:30 uur

Zondag 14 april 11 - 16:30 uur

Welkom

Meer info: https://marjoleinbeek.nl/familie-opstellingen-en-organisatie-opstellingen/

 

 

 

 

Locatie
De Vrijman
Kosten toelichting
Investering zie website
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: