Activiteit

Kom een nacht slapen op een onbewoond eiland deze zomer. Op Pampus kan het!

Op woensdag, donderdag , 16:30 - 12:00 uur
Illustration

KOM SLAPEN OP EEN ONBEWOOND EILAND

Laat de boel de boel en kom naar Pampus voor het ultieme zomergevoel. Deze zomer staat bol van historie, avontuur, duurzaamheid en natuur. Dagelijks is er veel te ontdekken en te doen op het eiland en in het fort, maar ook voor lekker luieren of zelfs een frisse duik is alle ruimte.

Hoe tof is dat!

Slapen op een onbewoond eiland. Een droom die deze zomer uitkomt op Forteiland Pampus! Beleef een magische nacht op prachtig Pampus. In de verte zie je de skyline van Amsterdam, af en toe vaart er een bootje langs en je mede-overnachters zijn vele ganzen en zwaluwen… Deze zomer hebben we tien comfortabele tenten opgezet, en je bed is al opgemaakt.

Op woensdag en donderdag kun je komen genieten van deze fantastische belevenis op Pampus. Een unieke ervaring voor jong & ouder. 

Kamperen op een eiland begint natuurlijk met een fijne vaartocht! Neem je bagage mee naar het historische Muiden. Na een half uurtje meren we af in de haven van Pampus waar je avontuur begint.

Als alle andere gasten van het eiland gaan begint voor jou dit avontuur. De campingbeheerder heet je welkom op Pampus en begeleid je naar je eigen campingplaats. Op elke campingplaats staat een picknickbank en voor kinderen zetten we een extra tentje op. Geniet alvast van een prachtig uitzicht, neem een kijkje in het fortmuseum, duik in het IJmeer óf bestel vast een fris drankje aan de bar.

Na het eten kun je een spelletje doen, heerlijk genieten van de prachtige sterrenhemel en de magie van de nacht voordat je met het geluid van kabbelend water in slaap valt. Bij het krieken van de dag is Pampus misschien wel op zijn mooist en je wordt wakker met een heerlijk ontbijtje op bed. Geniet na het ontbijt nog even lekker van het op-een-onbewoond-eiland-gevoel! Je kunt het eerste veer naar Muiden nemen, of lekker lang blijven hangen. Doe wat jij wil!

Boek nu snel deze onvergetelijk ervaring: https://www.pampus.nl/doe/kamperen

Reserveer snel je tent want de kaartverkoop gaat snel.

De prijs voor het kamperen is incl. de tent, matras, beddengoed, overtocht, entree tot het fort, eilandmaaltijd en ontbijt. 

Op Pampus is van alles te beleven
Doe een blacklight speurtocht in het fort of doe gave games en leer hoe de soldaten in het fort leefden. Heb je wel eens met een luchtballon over de Stelling van Amsterdam gevlogen? Ga dan mee met ballonvaarder Leon Mary en kijk je ogen uit in zijn virtuele ballonvaart. Verder zijn er gratis (duurzaamheids)rondleidingen of dwaal zelf door het fort langs de kamer gewijd aan de 12 UNESCO Werelderfgoederen in Nederland of de foto-expositie “Forten van Boven”.

Meer informatie

Open van di t/m zo van 10:30 – 17:00 uur. De veerboot vaart vanuit Muiden, Almere en vanaf IJburg naar Pampus.

www.pampus.nl | 0294-262326

 

 

 

Locatie
Forteiland Pampus
Kosten toelichting
https://webshoppampus.recreatex.be/Exhibitions/Register
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die van avontuur houdt: die er even lekker uit wil zijn; die een unieke belevenis wil ervaren
start / einde
Gestart op wo 12 juli 2023. Beëindigd do 24 augustus 2023
Deel dit: