Activiteit

Het allerleukste familiefestival op Pampus; van 18 t/m 21 mei Proef Pampus

do 18 mei 2023 - zo 21 mei 2023 , 10:30 - 18:00 uur
Illustration

Het allerleukste festival voor de hele familie! Van 18 mei tot en met 21 mei.

Met op zondag 21 mei ism GRAP: Pampus Live! De hele dag te gekke bands in en rondom het fort. 
 
Pampus is natuurlijk altijd al het allerleukste dagje uit, maar tijdens Proef Pampus doen we er nog een schepje bovenop! Pampus is dan omgetoverd tot festivaleiland voor de hele familie. Van 18 mei tot en met 21 mei laten we tijdens Proef Pampus al het moois zien dat Pampus te bieden heeft: het historische fort vol gangen, kamers en koepels, het groene eiland, het lekkerste lokale eten, de allerleukste kinderactiviteiten, van alles voor jong en ouder.

En dit jaar pakken we op zondag 21 mei uit want dan presenteert Proef Pampus X GRAP: Pampus Live! Een dag met allerlei te gekke bands en live-acts op podia buiten én binnen het historische fort. Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid met 360 graden uitzicht, de beste livemuziek en een lokaal gebrouwen Pampus biertje in je hand. Het maakt niet uit of je de volgende dag vroeg uit je bed moet of liever nog een dagje voor Pampus ligt… Pampus Live is het perfecte festival om je weekend af te sluiten. Op de line-up staan o.a. Personal Trainer, Bongloard, Lena Hessels, CHARLOT en Keenan Mundane.

Tickets zijn verkrijgbaar via onze website. Voor Proef Pampus gelden geen toeslagen. De reguliere toegnagsprijs voor veerboot en entree fort gelden en ook de kortingskaarten zijn gewoon geldig. 

Pampus is ook bereikbaar via Amsterdam/IJburg ism Veerdienst Amsterdam. 

Locatie
Forteiland Pampus
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op do 18 mei 2023. Beëindigd zo 21 mei 2023
Illustration
 
Deel dit: