Activiteit

Van 29 april t/m 7 mei staat Pampus helemaal in het teken van Waterhelden

za 29 apr 2023 - zo 7 mei 2023 , 10:30 - 17:00 uur
Illustration

Op Pampus zal de meivakantie in het teken staan van Waterhelden!

Kom van 29 april t/m 7 mei naar Pampus en word een waterheld. Leer, ontdek, knutsel, doe en proef! En kom verkleed als jouw Waterheld en ontvang een leuke verrassing!

Pampus staat dit jaar in het teken van Water, en ook in de Pampus-meivakantie zal er vanalles rondom WATERHELDEN te doen zijn. Kom verkleed als kapitein, zeemeermin/man, matroos, haai, diepzeeduiker, zeerover of octopus. Wie verkleed komt, krijgt in onze museumwinkel een verrassing & een stoere stempel op de hand.


Naast het al superleuke-gezellige-interessante vaste te doen-zien-belevenpakket zorgen we in de meivakantie iedere dag (op maandag 1 mei zijn we gesloten) voor:
    Kom verkleed als waterheld en je krijgt een beloning!
    Volg de speciale waterexpeditie; een familierondleiding over water op Pampus, dagelijks om 11:30 en 13:30 (behalve op zondag).
    Doe mee met de kleurwedstrijd en maak kans op een te gek Pampus Waterpakket twv 25,-
    Knutsel mee in het Piratenhol
    Ontdek wat je allemaal met Water kan in de Droge Gracht.
    Op 6 en 7 mei komen de Vliegeraars naar Pampus en gaat de onderwaterwereld gaat de lucht in. Een spektakel om naar te kijken.

Pampus is ook te bereiken via Amsterdam/IJburg via Veerdienst Amsterdam. Kijk op de site van Veerdienst Amsterdam naar de dagen en tijden. 
Boek hier je tickets naar Pampus via Veerdienst Amsterdam

 

Locatie
Forteiland Pampus
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op za 29 april 2023. Beëindigd zo 7 mei 2023
Deel dit: