Activiteit

Stadspas Kind Actie | Gratis varen & gratis bezoek Pampus of Muiderslot

Op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag , 10:45 - 15:15 uur
Illustration

Meivakantie: Bootretour & Entree tot Pampus of Muiderslot zijn beiden gratis voor alle kinderen met een Stadspas met een groene stip
Per kind mag er één begeleider gratis mee! (de begeleider heeft dus geen eigen Stadspas nodig)

Afvaarten: 
zaterdag 22 en zondag 23 april - vertrek 10:45 
zaterdag 29 en zondag 30 april - vertrek 10:45 
donderdag 4 t/m zondag 7 mei - vertrek 10:45

Boek je ticket Stadspas Kind Actie 

Stap op IJburg aan boord van een historisch schip en vaar mee naar het avontuurlijke Pampus of het bruisende Muiderslot! 

Meevaren naar Pampus? Vaar mee naar een onbewoond eiland. Vlieg mee over het vroegere Amsterdam in een virtuele ballonvaart. Volg één van de interactieve routes en speel verschillende games. Haal de Pampussleutel voor meer spelplezier of kraak de geheime code tijdens de blacklight speurtocht! Ga op zoek naar de 11 verborgen letters in het fort! De pampussleutel en de speurtocht zijn verkrijgbaar in de Museumwinkel. Je betaalt € 2,50 voor de speurtocht. Het lampje mag je houden.

Meevaren naar Muiderslot? Dit kasteel bruist. Ook hier is van alles te doen en te zien. Volg de ridderroute, torenroute of tuintour en waan je in de middeleeuwen. Wandel door de bijzondere tuinen en kom meer te weten over vergeten groenten en kruiden. Er is ook een speciale audiotour voor kids. Kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen het Muiderslot verkennen met een speurtocht. De speurtocht is tevens een bouwplaat: je kunt hem na afloop uitknippen en vouwen. Zo heb je thuis je eigen model van het Muiderslot. Vraag naar de speurtocht bij de kassa.

Vaar je mee? www.veerdienstamsterdam.nl 

 

Locatie
Sluis IJburg Bert Haanstrakade
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op za 22 april 2023. Beëindigd zo 7 mei 2023
Deel dit: