Activiteit

Uitnodiging Startvisie Centrumeiland

woensdag 15 april 2015 , 19:30 - 21:00 uur

Bijeenkomst Startvisie Centrumeiland 15 april

De gemeente Amsterdam organiseert voor belangstellenden op 15 april een bijeenkomst over de Startvisie Centrumeiland. In de bijeenkomst wordt toelichting gegeven op de Startvisie en kijken we terug op het ARCAM traject van 2014.

Centrumeiland

Het landmaken van Centrumeiland is nagenoeg klaar. Ook is de verlengde Pampuslaan aangelegd zodat het nieuwe strand per 1 mei 2015 bereikbaar is. Paviljoen Blijburg zal hier de komende maanden worden opgebouwd. Vanaf januari 2015 is de planvorming voor Centrumeiland (onderdeel van IJburg 2e fase) weer opgestart. Belangrijke inspiratiebronnen voor de planvorming zijn de Verkenning Centrumeiland uit 2013, de lessen van IJburg eerste fase, de actuele inzichten in gebiedsontwikkeling en de publicatie ‘Stad in Zicht’ die door ARCAM aan de stad is aangeboden. Als herstart van de planvorming voor Centrumeiland is een Startvisie opgesteld.

Programma

Datum:               15 april 2015 van 19.30 tot 21.00 uur

Plaats:               The Lighthouse, Krijn Taconiskade 432, 1087 HW Amsterdam
  

In verband met de verwachte belangstelling, s.v.p. vooraf aanmelden door een mail te sturen naar:  a.van.den.bent@amsterdam.nl.

Er is in The Lighthouse plek voor 100 personen. Mochten er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, dan wordt een tweede bijeenkomst georganiseerd.

 

 

 

Locatie
Lighthouse Events
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Bijeenkomst is definitief, ongeacht het aantal deelnemers
meer info over organisatie 
Gemeent Amsterdam/Gebiedsontwikkeling
Illustration
 
Deel dit: