Activiteit

IJburg for Serious Request 2012

zondag 23 december 2012 , 19:00 - 0:00 uur


Persbericht

 IJburg for Serious Request sponsorRun

Vorig jaar November is het initiatief ‘IJburg For Serious Request’ gestart. Dit was een groot succes, en daarom gaan we het dit jaar gewoon nog een keer overdoen! NAP Amsterdam is dit jaar weer van de partij, en, op 23 december een benefiet avond plaatsvinden.

Ook de sponsorloop voorafgaand aan de avond in NAP gaan we dit jaar gewoon weer oppakken. Meld je aan bij Sandra Sprott door een mailtje te sturen naar: info@sprottje.com. Dan ontvang je van mij een sponsorlijst, en kun je aan de slag.

Je gaat in familie, vrienden- en kennissenkring actief op zoek naar mensen die je per gelopen rondje willen sponsoren. Hoe meer hoe beter natuurlijk.

Voor de lopers wordt een ronde van 500 meter uitgezet (zal een parcours worden uitgezet van 500 meter) die begint, en dus eindigt bij NAP. Het startschot is om 19:00 uur en er kan maximaal een uur worden gelopen. DJ’s zullen je tijdens het lopen met muziek stimuleren zoveel mogelijk rondjes te lopen natuurlijk allemaal voor het goede doel. (de loop zal niet langer dan 1 uur duren). Voor ieder gelopen rondje ontvang je bij het stempelloket een stempel op je stempelkaart die je ontvangt als je je hebt aangemeld voor de loop. Deze kaart kan je dan weer laten zien aan je sponsoren bij het ophalen van de donaties.

Uiteraard belonen wij ook de lopers.  Na afloop ontvangen de lopers een goodybag! Reden genoeg om mee te doen dus.

Er is ook een officiële actiepagina aangemaakt, op deze site zullen de donaties worden bijgehouden.

http://www.kominactie.nl/ijburg_for_serious_request

Voor de minder sportieve, maar enthousiaste mensen, sluit je aan bij NAP om de lopers aan te moedigen, en om 20:00 begint de Benefiet avond bij NAP met veel live muziek en DJ’s. Er is een donatie pot aanwezig, ook kun je, na een donatie aan het goede doel je favoriete klassieker aanvragen.

Maar gewoon een donatie doen kan natuurlijk ook via de actiepagina eerder genoemd. Met 1 druk op de knop staat je donatie op de rekening van het rode kruis en wordt het opgeteld bij het totaal gestorte bedrag door IJburgers.

Sandra Sprott

Locatie
NAP
Illustration
 
Deel dit: