Activiteit

CITO-training groep 7

woensdag 6 april 2022 , 17:15 - 18:45 uur
Illustration

CITO-training voor groep 7!

Deze 8-weekse training vindt plaats op woensdagavond van 17.15u tot 18.45u op: 6 april, 13 april, 20 april, 11 mei, 18 mei, 25 mei, 1 juni en 8 juni (dus NIET op de woensdagen in de meivakantie).

Tijdens de training behandelen we wekelijks 1 specifiek vakgebied: begrijpend lezen, studievaardigheden, rekenen of taal. Met behulp van een stappenplan gaan de kinderen in eengroep van maximaal 14 leerlingen onder begeleiding van twee ervaren leerkrachten aan de slag met de opgaven. Tijdens de laatste les nemen we alle tips en geleerde vaardigheden nog eens door en mogen de kinderen zelf een vakgebied kiezen waar ze zelf nog een keer extra mee willen oefenen. 
De inhoud van de training is er op gericht om vertrouwd te raken met de vraagstelling en de toetsopgaven gestructureerder aan te pakken door middel van stappenplannen. Er is tijdens de lessen veel aandacht voor stress-reductie en het versterken van zelfvertrouwen. Door deze aanpak wordt de kans op onderpresteren door spanning aanzienlijk verkleind. Deze training is minder geschikt om eventuele achterstanden specifiek te behandelen. 

De kosten voor de training bedragen €385,- per deelnemer, de factuur ontvang je per email. Het bedrag dient voor de start van de training overgemaakt te worden.

Mocht je interesse hebben neem dan contact op via de site of bel/app ons!
We ontvangen de aanmelding graag vóór woensdag 30 maart.Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het team van Bij Juf

Omschrijving doelgroep 
Basisschoolleerlingen groep 7
Thema
Onderwijs
Deel dit: